Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Spiders United Arriba
spider77 Tactiek corner
51% Balbezit 49%
8% Spel op eigen helft 92%
67 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40 gemiddelde waardering 37.4
very good Schieten adequate
adequate Passen weak
excellent Verdedigen weak


1e minuut.
Valencia speelt de bal door. Crnjanski bereikt de bal nog maar net als eerste. Crnjanski passt de bal in één keer door. Einarsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Einarsen draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spiders United - Arriba 1:0

2e minuut.
Rzecki heeft problemen om de bal te vangen. Rzecki geeft een lange en hoge pass. Daar is Miroslavov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Einarsen rent richting de bal. Einarsen haalt uit met een fantastische trap. Butkovský kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Valencia rent richting de bal. Valencia schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Trefný probeert naar een medespeler te passen. Oszlánczi bereikt de bal nog maar net als eerste. Oszlánczi met een sublieme pass. Einarsen is nu in balbezit. Einarsen schiet op doel. Butkovský kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Valencia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valencia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spiders United - Arriba 2:0

7e minuut.
Stefaniak passt de bal zonder na te denken. Agăfiţei rent richting de bal. Agăfiţei passt de bal in één keer door. Einarsen is nu in balbezit. Einarsen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Inworp. Valencia met een snelle inworp. Agăfiţei probeert naar een medespeler te passen. Einarsen is nu in balbezit. Einarsen draait met de bal, schiet en ... Butkovský kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Crnjanski rent richting de bal. Crnjanski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Agăfiţei met een snelle inworp. Daar is Valencia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valencia passt de bal met de wreef. Einarsen rent richting de bal. Einarsen draait met de bal, schiet en ... Butkovský probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Spiders United - Arriba 3:0

11e minuut.
Valencia onderschept slim de pass. Valencia passt de bal met de wreef. Einarsen is nu in balbezit. Einarsen schiet op doel. Butkovský werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spiders United - Arriba 4:0

13e minuut.
Inworp. Agăfiţei met een snelle inworp. Valencia speelt de bal door. Einarsen is nu in balbezit. Einarsen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Agăfiţei neemt de hoekschop. Crnjanski is nu in balbezit. Crnjanski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spiders United - Arriba 5:0

14e minuut.
Daar is Miroslavov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miroslavov geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Agăfiţei zal de hoekschop nemen. Einarsen springt en kopt de bal. Butkovský probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Einarsen rent richting de bal. Einarsen schiet op doel. Butkovský maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Crnjanski rent richting de bal. Crnjanski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spiders United - Arriba 6:0

18e minuut.
Crnjanski bereikt de bal nog maar net als eerste. Crnjanski probeert naar een medespeler te passen. Valencia is nu in balbezit. Einarsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Einarsen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Strama rent richting de bal. Strama passt de bal in één keer door. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Agăfiţei neemt de hoekschop. Crnjanski springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Agăfiţei speelt de bal door. Valencia met een sublieme pass. Einarsen is nu in balbezit. Einarsen haalt uit met een fantastische trap. Butkovský werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spiders United - Arriba 7:0

23e minuut.
Agăfiţei met een snelle inworp. Valencia probeert naar een medespeler te passen. Einarsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Einarsen haalt uit met een fantastische trap. Butkovský maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Trefný speelt de bal door. Einarsen rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Kulewicz ... Strafschop! Kulewicz krijgt een gele kaart. Einarsen raakt geblesseerd tijdens het duel. Daron neemt de penalty, wat een uithaal! Butkovský probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Spiders United - Arriba 8:0

25e minuut.
Sosa is nu in balbezit. Sosa passt de bal in één keer door. Einarsen heeft problemen om de bal te vangen. Einarsen draait met de bal, schiet en ... Butkovský probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Spiders United - Arriba 9:0

26e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Agăfiţei geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Einarsen is nu in balbezit. Einarsen haalt uit met een fantastische trap. Butkovský werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spiders United - Arriba 10:0

28e minuut.
Kulewicz is nu in balbezit. Kulewicz geeft een lange en hoge pass. Trefný met een sublieme pass. Einarsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Einarsen haalt uit met een fantastische trap. Butkovský kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Einarsen rent richting de bal. Einarsen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Spiders United - Arriba 11:0

30e minuut.
Stefaniak met een snelle inworp. Klungelig pakt Crnjanski de bal. Crnjanski speelt de bal door. Valencia is nu in balbezit. Valencia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spiders United - Arriba 12:0

33e minuut.
Agăfiţei zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Valencia met een sublieme pass. Einarsen is nu in balbezit. Einarsen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spiders United - Arriba 13:0

34e minuut.
Agăfiţei met een snelle inworp. Valencia probeert naar een medespeler te passen. Einarsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Einarsen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Spiders United - Arriba 14:0

36e minuut.
Einarsen passt de bal zonder na te denken. Butkovský met een sublieme pass. Strama kopt de bal weg. Valencia heeft problemen om de bal te vangen. Valencia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Agăfiţei zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Valencia is nu in balbezit. Valencia draait met de bal, schiet en ... Butkovský maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Spiders United - Arriba 15:0

41e minuut.
Pryor geeft een hoge lob. Daar is Agăfiţei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agăfiţei speelt de bal door. Einarsen rent richting de bal. Einarsen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Crnjanski is nu in balbezit. Crnjanski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Trefný probeert naar een medespeler te passen. Oszlánczi rent richting de bal. Oszlánczi passt de bal zonder na te denken. Crnjanski rent richting de bal. Crnjanski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spiders United - Arriba 16:0

45e minuut.
Valencia probeert de bal met de borst te controleren. Valencia probeert naar een medespeler te passen. Einarsen is nu in balbezit. Einarsen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Spiders United - Arriba 17:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spiders United 6%, Arriba 94%.
Spiders United - Arriba 17:0

48e minuut.
Strama is nu in balbezit. Strama speelt de bal door. Pryor is nu in balbezit. Pryor geeft een hoge lob. Einarsen kopt de bal weg. Butkovský bokst de bal weg. Valencia speelt de bal door. Trefný speelt de bal door. Butkovský probeert de bal aan de voet te houden. Einarsen is nu in balbezit. Einarsen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Inworp. Agăfiţei met een snelle inworp. Valencia controleert de bal met de borst. Valencia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Spiders United - Arriba 18:0

51e minuut.
Inworp. Agăfiţei zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Valencia probeert naar een medespeler te passen. Daar is Einarsen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Einarsen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Agăfiţei met een snelle inworp. Valencia rent richting de bal. Valencia probeert naar een medespeler te passen. Einarsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Einarsen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Spiders United - Arriba 19:0

52e minuut.
Trefný heeft problemen om de bal te vangen. Trefný met een sublieme pass. Einarsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Einarsen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spiders United - Arriba 20:0

53e minuut.
Agăfiţei met de inworp. Valencia met een sublieme pass. Einarsen is nu in balbezit. Einarsen draait met de bal, schiet en ... Butkovský werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spiders United - Arriba 21:0

54e minuut.
Strama met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Agăfiţei met de inworp. Valencia is nu in balbezit. Valencia schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Miroslavov passt de bal in één keer door. Valencia met een sublieme pass. Einarsen heeft problemen om de bal te vangen. Einarsen draait met de bal, schiet en ... Butkovský maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spiders United - Arriba 22:0

61e minuut.
Miroslavov probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pryor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valencia verovert de bal door een tackle van achteren. Valencia haalt uit met een fantastische trap. Butkovský probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Spiders United - Arriba 23:0

63e minuut.
Rzecki met een sublieme pass. Pryor rent richting de bal. Pryor geeft een lange en hoge pass. Einarsen is nu in balbezit. Einarsen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Spiders United - Arriba 24:0

66e minuut.
Miroslavov bereikt de bal nog maar net als eerste. Trefný onderschept slim de pass. Einarsen met een sublieme pass. Valencia is nu in balbezit. Valencia haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Valencia is nu in balbezit. Valencia draait met de bal, schiet en ... Butkovský kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Agăfiţei bereikt de bal nog maar net als eerste. Agăfiţei passt de bal zonder na te denken. Einarsen is nu in balbezit. Einarsen draait met de bal, schiet en ... Butkovský probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Spiders United - Arriba 25:0

71e minuut.
Crnjanski met een sublieme pass. Agăfiţei probeert naar een medespeler te passen. Einarsen heeft problemen om de bal te vangen. Einarsen schiet op doel. Butkovský probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Rzecki kopt de bal weg. Agăfiţei rent richting de bal. Agăfiţei passt de bal zonder na te denken. Einarsen rent richting de bal. Einarsen haalt uit met een fantastische trap. Butkovský bokst de bal weg. Valencia is nu in balbezit. Valencia haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Crnjanski de bal onder controle te krijgen. Einarsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Einarsen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spiders United - Arriba 26:0

76e minuut.
Trefný rent richting de bal. Trefný speelt de bal door. Einarsen rent richting de bal. Einarsen haalt uit met een fantastische trap. Butkovský probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Spiders United - Arriba 27:0

78e minuut.
Miroslavov rent richting de bal. Valencia onderschept slim de pass. Valencia speelt de bal door. Einarsen is nu in balbezit. Einarsen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Spiders United - Arriba 28:0

78e minuut.
Miroslavov probeert naar een medespeler te passen. Strama heeft problemen om de bal te vangen. Valencia verovert de bal door een tackle van achteren. Valencia draait met de bal, schiet en ... Butkovský probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Agăfiţei rent richting de bal. Agăfiţei schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Inworp. Agăfiţei met een snelle inworp. Trefný probeert naar een medespeler te passen. Einarsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Einarsen schiet op doel. Butkovský kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Valencia rent richting de bal. Valencia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spiders United - Arriba 29:0

82e minuut.
Agăfiţei is nu in balbezit. Agăfiţei passt de bal met de wreef. Einarsen rent richting de bal. Einarsen haalt uit met een fantastische trap. Butkovský maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spiders United - Arriba 30:0

83e minuut.
Stefaniak passt de bal met de wreef. Agăfiţei is nu in balbezit. Agăfiţei met een sublieme pass. Einarsen heeft problemen om de bal te vangen. Einarsen schiet op doel. Butkovský bokst de bal weg.

84e minuut.
Agăfiţei verovert de bal door een tackle van achteren. Agăfiţei passt de bal in één keer door. Einarsen is nu in balbezit. Einarsen haalt uit met een fantastische trap. Butkovský maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spiders United - Arriba 31:0

87e minuut.
Agăfiţei heeft problemen om de bal te vangen. Rzecki met een sublieme pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Agăfiţei neemt de hoekschop. Einarsen krijgt zijn hoofd ertegen. Paal! Daar is Crnjanski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crnjanski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spiders United - Arriba 32:0

89e minuut.
Utasi rent richting de bal. Utasi passt de bal met de wreef. Strama probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Einarsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Einarsen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Valencia bereikt de bal nog maar net als eerste. Valencia haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Einarsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Einarsen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Spiders United - Arriba 33:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spiders United 9%, Arriba 91%.
Spiders United - Arriba 33:0