Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jesus es el Señor FC husares
ataque arriba Tactiek ssss
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 4
30.6 gemiddelde waardering 32.8
redelijk Schieten redelijk
zwak Passen redelijk
redelijk Verdedigen slecht


4e minuut.
Daar is Bruck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Egaña rent richting de bal. Egaña passt de bal zonder na te denken. Hernández is nu in balbezit. Hernández haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Labarca kopt de bal weg. Daar is Bruck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Egaña probeert naar een medespeler te passen. Sarmiento rent richting de bal. Sarmiento geeft een lange en hoge pass. Errázuriz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Egaña geeft de bal voor. García rent richting de bal. García passt de bal zonder na te denken. Hernández is nu in balbezit. Hernández draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sivulka is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Koszela geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Pérez de bal. Errázuriz bokst de bal weg. Hernández is nu in balbezit. Hernández draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jesus es el Señor FC - husares 0:1

18e minuut.
Chrestensen passt de bal met de wreef. Antonucci is nu in balbezit. Koszela is nu in balbezit. Antonucci onderschept slim de pass. Antonucci geeft een hoge lob. Pop bokst de bal weg. Kuczkó springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Jesus es el Señor FC - husares 1:1

25e minuut.
García passt de bal zonder na te denken. Sivulka is nu in balbezit. Pérez begaat een overtreding. Pérez krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Kuczkó rent richting de bal. Kuczkó geeft de bal voor. Chrestensen is nu in balbezit. Chrestensen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jesus es el Señor FC - husares 2:1

28e minuut.
Sivulka rent richting de bal. Pérez onderschept slim de pass. Pérez geeft de bal voor. Kuczkó rent richting de bal. Kuczkó schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Egaña bereikt de bal nog maar net als eerste. Egaña passt de bal met de wreef. Raj geeft een hoge lob. Chrestensen is nu in balbezit. Chrestensen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Chrestensen rent richting de bal. Chrestensen schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Jałocha kopt de bal weg. Daar is Koszela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koszela probeert naar een medespeler te passen. Chrestensen rent richting de bal. Chrestensen haalt uit met een fantastische trap. Pop kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kuczkó bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuczkó haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jesus es el Señor FC - husares 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jesus es el Señor FC 53%, husares 47%.
Jesus es el Señor FC - husares 3:1

49e minuut.
Pérez heeft problemen om de bal te vangen. Marszałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sivulka verovert de bal door een tackle van achteren. Sivulka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jesus es el Señor FC - husares 3:2

62e minuut.
Koszela met de inworp. Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez geeft een lange en hoge pass. Chrestensen bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrestensen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Sivulka kopt de bal weg. García controleert de bal met de borst. García passt de bal in één keer door. Koszela rent richting de bal. Koszela geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Rejón passt de bal met de wreef. Koszela rent richting de bal. Koszela geeft een hoge lob. Sivulka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sivulka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Bruck met een sublieme pass. Berbecel probeert naar een medespeler te passen. Chrestensen rent richting de bal. Chrestensen draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Jesus es el Señor FC - husares 4:2

84e minuut.
Egaña raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jesus es el Señor FC 46%, husares 54%.
Jesus es el Señor FC - husares 4:2