Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
husares Jesus es el Señor FC
ssss Tactiek ataque arriba
44% Balbezit 56%
69% Spel op eigen helft 31%
2 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 4
33.9 gemiddelde waardering 35.3
weak Schieten good
adequate Passen weak
adequate Verdedigen good


11e minuut.
Nieszkowski met een sublieme pass. Lessa Brandão is nu in balbezit. Koszela schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Koszela is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

14e minuut.
García raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

15e minuut.
Surga met een harde bal richting middenveld. Lessa Brandão heeft problemen om de bal te vangen. Lavados is nu in balbezit. Chrestensen is nu in balbezit. Chrestensen schiet op doel. Notarstefano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

18e minuut.
Lessa Brandão rent richting de bal. Lessa Brandão speelt de bal door. Gielnik is nu in balbezit. Gielnik schiet op doel. Notarstefano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
husares - Jesus es el Señor FC 0:1

20e minuut.
Radosavljević passt de bal in één keer door. Donoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Donoso probeert naar een medespeler te passen. Chrestensen rent richting de bal. Chrestensen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Klungelig pakt Hernández de bal. Bruck rent richting de bal. Bruck passt de bal zonder na te denken. Chrestensen is nu in balbezit. Chrestensen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Nieszkowski is nu in balbezit. Nieszkowski passt de bal in één keer door. Gielnik is nu in balbezit. Gielnik schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
husares - Jesus es el Señor FC 0:2

38e minuut.
Inworp. Nieszkowski met de inworp. Lessa Brandão speelt de bal door. Chrestensen is nu in balbezit. Chrestensen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
husares - Jesus es el Señor FC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: husares 62%, Jesus es el Señor FC 38%.
husares - Jesus es el Señor FC 0:3

46e minuut.
Maksimenko is nu in balbezit. Maksimenko speelt de bal door. Pérez geeft een hoge lob. Chrestensen bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrestensen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gielnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Gielnik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
husares - Jesus es el Señor FC 0:4

50e minuut.
Inworp. Godylewicz komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Chandía bereikt de bal nog maar net als eerste. Godylewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Nieszkowski speelt de bal door. Gielnik rent richting de bal. Gielnik draait met de bal, schiet en ... Notarstefano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Chrestensen de bal. Chrestensen haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Nieszkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lessa Brandão geeft een hoge lob. Gielnik is nu in balbezit. Gielnik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
husares - Jesus es el Señor FC 0:5

68e minuut.
Lavados speelt de bal door. Hernández rent richting de bal. Godylewicz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Godylewicz moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Godylewicz schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

69e minuut.
Tuấn Anh neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Chandía de bal. Gielnik rent richting de bal. Gielnik schiet op doel. Notarstefano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
husares - Jesus es el Señor FC 0:6

73e minuut.
Inworp. Antonucci komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Chandía controleert de bal met de borst. Nieszkowski rent richting de bal. Nieszkowski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Gielnik de bal. Gielnik schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Chrestensen bereikt de bal nog maar net als eerste. Labarca probeert naar een medespeler te passen. Chrestensen rent richting de bal. Chrestensen haalt uit met een fantastische trap. Notarstefano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
husares - Jesus es el Señor FC 0:7

80e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Hernández stond buitenspel. Nieszkowski neemt vlug de vrije trap. Chrestensen bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrestensen haalt uit met een fantastische trap. Notarstefano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
husares - Jesus es el Señor FC 0:8

84e minuut.
Surga probeert naar een medespeler te passen. Lessa Brandão kopt de bal weg. Chrestensen is nu in balbezit. Chrestensen haalt uit met een fantastische trap. Notarstefano werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

86e minuut.
Hernández is nu in balbezit. Hernández met een sublieme pass. Radosavljević rent richting de bal. Radosavljević schiet op doel. Surga probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Inworp. Nieszkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lessa Brandão met een sublieme pass. Chrestensen is nu in balbezit. Chrestensen draait met de bal, schiet en ... Notarstefano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Chrestensen bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrestensen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
husares - Jesus es el Señor FC 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: husares 76%, Jesus es el Señor FC 24%.
husares - Jesus es el Señor FC 0:9