Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Provincial Ranco East Tokyo United
B! Tactiek Jürgen Klopp
37% Balbezit 63%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 44
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
30.4 gemiddelde waardering 50.1
adequate Schieten formidable
unsatisfactory Passen solid
average Verdedigen good


9e minuut.
Caldito bereikt de bal nog maar net als eerste. Caldito probeert naar een medespeler te passen. Ambasador is nu in balbezit. Ambasador draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Provincial Ranco - East Tokyo United 0:1

10e minuut.
Caldito rent richting de bal. Caldito passt de bal met de wreef. Ambasador rent richting de bal. Ambasador haalt uit met een fantastische trap. De la Guarda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Provincial Ranco - East Tokyo United 0:2

12e minuut.
Pozas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Caldito is nu in balbezit. Ambasador bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambasador schiet op doel. De la Guarda probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Provincial Ranco - East Tokyo United 0:3

14e minuut.
Borgulya rent richting de bal. Borgulya passt de bal in één keer door. Byśkiniewicz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ambasador de bal. Ambasador haalt uit met een fantastische trap. De la Guarda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Butulan verovert de bal door een tackle van achteren. Borgulya bereikt de bal nog maar net als eerste. Borgulya passt de bal met de wreef. Ambasador rent richting de bal. Ambasador schiet op doel. De la Guarda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Borgulya neemt de hoekschop. Ambasador rent richting de bal. Ambasador draait met de bal, schiet en ... De la Guarda bokst de bal weg.

20e minuut.
Mackenna bereikt de bal nog maar net als eerste. Borgulya onderschept slim de pass. Borgulya met een sublieme pass. Ambasador is nu in balbezit. Ambasador draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Na een snelle pass probeert Quiñelef de bal onder controle te krijgen. Ambasador is nu in balbezit. Ambasador heeft problemen om de bal te vangen. Ambasador haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Provincial Ranco - East Tokyo United 0:4

28e minuut.
Pozas onderschept slim de pass. Pozas probeert naar een medespeler te passen. Caldito is nu in balbezit. Caldito haalt uit met een fantastische trap. De la Guarda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Provincial Ranco - East Tokyo United 0:5

30e minuut.
Caldito bereikt de bal nog maar net als eerste. Caldito passt de bal zonder na te denken. Ambasador rent richting de bal. Ambasador haalt uit met een fantastische trap. De la Guarda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Provincial Ranco - East Tokyo United 0:6

31e minuut.
Pozas geeft een hoge lob. Caldito probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Byśkiniewicz speelt de bal door. Ambasador is nu in balbezit. Ambasador haalt uit met een fantastische trap. De la Guarda bokst de bal weg. Klungelig pakt Dolci de bal. Ambasador rent richting de bal. Ambasador draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Provincial Ranco - East Tokyo United 0:7

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ziętara met een snelle inworp. Ðức Bình bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuadros onderschept slim de pass. Cuadros schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Leone rent richting de bal. Caldito verovert de bal door een tackle van achteren. Caldito passt de bal in één keer door. Ambasador heeft problemen om de bal te vangen. Ambasador draait met de bal, schiet en ... De la Guarda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cerro is nu in balbezit. Caldito onderschept slim de pass. Caldito schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Wahby onderschept slim de pass. Wahby geeft een hoge lob. Caldito kopt de bal weg. Ambasador is nu in balbezit. Ambasador schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Caldito rent richting de bal. Caldito draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Provincial Ranco - East Tokyo United 0:8

40e minuut.
Ambasador verovert de bal door een tackle van achteren. Caldito rent richting de bal. Caldito passt de bal met de wreef. Ambasador bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambasador draait met de bal, schiet en ... De la Guarda bokst de bal weg.

43e minuut.
Doeltrap. De la Guarda met een harde bal richting middenveld. Caldito kopt de bal weg. Ambasador rent richting de bal. Ambasador haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Provincial Ranco 74%, East Tokyo United 26%.
Provincial Ranco - East Tokyo United 0:8

46e minuut.
Klungelig pakt Caldito de bal. Caldito geeft de bal voor. Klungelig pakt Cerro de bal. Ambasador rent richting de bal. Ambasador draait met de bal, schiet en ... De la Guarda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Leone heeft problemen om de bal te vangen. Pozas rent richting de bal. Pozas geeft een hoge lob. Ambasador krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Caldito heeft problemen om de bal te vangen. Caldito passt de bal zonder na te denken. Ambasador rent richting de bal. Ambasador haalt uit met een fantastische trap. De la Guarda werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Cerro bereikt de bal nog maar net als eerste. Caldito onderschept slim de pass. Ambasador rent richting de bal. Ambasador schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Provincial Ranco - East Tokyo United 0:9

57e minuut.
Byśkiniewicz met een sublieme pass. Pozas rent richting de bal. Pozas geeft de bal voor. Ambasador is nu in balbezit. Ambasador draait met de bal, schiet en ... De la Guarda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
De la Guarda speelt de bal door. Byśkiniewicz kopt de bal weg. Leone is nu in balbezit. Ambasador rent richting de bal. Ambasador draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Pozas kopt de bal weg. Caldito rent richting de bal. Cerro bereikt de bal nog maar net als eerste. Caldito verovert de bal door een tackle van achteren. Caldito haalt uit met een fantastische trap. De la Guarda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Caldito bereikt de bal nog maar net als eerste. Caldito schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Provincial Ranco - East Tokyo United 0:10

62e minuut.
Caldito passt de bal in één keer door. Pozas heeft problemen om de bal te vangen. Pozas geeft een lange en hoge pass. Ambasador rent richting de bal. Ambasador draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Caldito bereikt de bal nog maar net als eerste. Caldito haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Provincial Ranco - East Tokyo United 0:11

67e minuut.
Klungelig pakt Pozas de bal. Pozas passt de bal met de wreef. Caldito bereikt de bal nog maar net als eerste. Caldito haalt uit met een fantastische trap. De la Guarda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Provincial Ranco - East Tokyo United 0:12

70e minuut.
Pozas passt de bal met de wreef. Caldito bereikt de bal nog maar net als eerste. Caldito speelt de bal door. Ambasador bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambasador haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Borgulya bereikt de bal nog maar net als eerste. Borgulya geeft de bal voor. Caldito is nu in balbezit. Caldito draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Byśkiniewicz kopt de bal weg. Klungelig pakt Leone de bal. Ambasador bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambasador haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Provincial Ranco - East Tokyo United 0:13

75e minuut.
Wahby probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pozas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pozas speelt de bal door. Ambasador bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambasador haalt uit met een fantastische trap. De la Guarda bokst de bal weg.

81e minuut.
Byśkiniewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Byśkiniewicz met een sublieme pass. Caldito bereikt de bal nog maar net als eerste. Caldito draait met de bal, schiet en ... De la Guarda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Provincial Ranco - East Tokyo United 0:14

83e minuut.
Caldito rent richting de bal. Caldito passt de bal in één keer door. Ambasador is nu in balbezit. Ambasador draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Provincial Ranco - East Tokyo United 0:15

86e minuut.
Scarangella bereikt de bal nog maar net als eerste. Borgulya onderschept slim de pass. Borgulya passt de bal zonder na te denken. Ambasador bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambasador schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Provincial Ranco - East Tokyo United 0:16

87e minuut.
Pozas speelt de bal door. Byśkiniewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Byśkiniewicz probeert naar een medespeler te passen. Ambasador bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambasador draait met de bal, schiet en ... De la Guarda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Provincial Ranco - East Tokyo United 0:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Provincial Ranco 77%, East Tokyo United 23%.
Provincial Ranco - East Tokyo United 0:17