Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
East Tokyo United Provincial Ranco
Jürgen Klopp Tactiek B!
61% Balbezit 39%
25% Spel op eigen helft 75%
37 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
49.7 gemiddelde waardering 29.8
formidable Schieten adequate
good Passen poor
good Verdedigen weak


6e minuut.
Rosas is nu in balbezit. Borgulya verovert de bal door een tackle van achteren. Borgulya met een sublieme pass. Ambasador is nu in balbezit. Ambasador haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Caldito passt de bal in één keer door. Abächerli is nu in balbezit. Mackenna begaat een overtreding. Mackenna krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Borgulya bereikt de bal nog maar net als eerste. Borgulya geeft een lange en hoge pass. Ambasador is nu in balbezit. Ambasador schiet op doel. De la Guarda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
East Tokyo United - Provincial Ranco 1:0

11e minuut.
Pozas rent richting de bal. Pozas geeft een hoge lob. Daar is Cerro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ambasador onderschept slim de pass. Ambasador schiet op doel. De la Guarda bokst de bal weg. Abächerli is nu in balbezit. Abächerli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Doeltrap. De la Guarda met een harde bal richting middenveld. Pozas kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Butulan probeert naar een medespeler te passen. Borgulya kan de bal niet met de borst controleren. Rosas begaat een overtreding. Rosas krijgt een gele kaart. Borgulya wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

21e minuut.
Pozas met de inworp. Caldito bereikt de bal nog maar net als eerste. Caldito passt de bal zonder na te denken. Ambasador rent richting de bal. Ambasador haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. De la Guarda met een harde bal richting middenveld. Byśkiniewicz kopt de bal weg. Ambasador bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambasador schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Quiñelef rent richting de bal. Quiñelef passt de bal zonder na te denken. Ambasador is nu in balbezit. Ambasador haalt uit met een fantastische trap. De la Guarda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
East Tokyo United - Provincial Ranco 2:0

27e minuut.
Mackenna onderschept slim de pass. Mackenna speelt de bal door. Motta bereikt de bal nog maar net als eerste. Motta geeft een lange en hoge pass. Dũng krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
East Tokyo United - Provincial Ranco 2:1

31e minuut.
Daar is Quiñelef, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ambasador is nu in balbezit. Ambasador passt de bal zonder na te denken. Abächerli bereikt de bal nog maar net als eerste. Abächerli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Pozas speelt de bal door. Byśkiniewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Byśkiniewicz geeft een lange en hoge pass. Caldito bereikt de bal nog maar net als eerste. Caldito draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
East Tokyo United - Provincial Ranco 3:1

38e minuut.
Byśkiniewicz passt de bal zonder na te denken. Daar is Abächerli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosas schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Rosas krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

38e minuut.
Caldito bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambasador speelt de bal door. Abächerli rent richting de bal. Abächerli haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
East Tokyo United - Provincial Ranco 4:1

40e minuut.
Quiñelef rent richting de bal. Caldito verovert de bal door een tackle van achteren. Caldito speelt de bal door. Ambasador rent richting de bal. Ambasador schiet op doel. De la Guarda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
East Tokyo United - Provincial Ranco 5:1

42e minuut.
Caldito geeft de bal voor. Abächerli rent richting de bal. Abächerli speelt de bal door. Ambasador rent richting de bal. Ambasador draait met de bal, schiet en ... De la Guarda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Byśkiniewicz rent richting de bal. Byśkiniewicz passt de bal in één keer door. Ambasador is nu in balbezit. Ambasador draait met de bal, schiet en ... De la Guarda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
East Tokyo United - Provincial Ranco 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: East Tokyo United 21%, Provincial Ranco 79%.
East Tokyo United - Provincial Ranco 6:1

46e minuut.
Subiabre kopt de bal weg. Borgulya bereikt de bal nog maar net als eerste. Borgulya passt de bal met de wreef. Abächerli rent richting de bal. Abächerli schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Abächerli bereikt de bal nog maar net als eerste. Abächerli haalt uit met een fantastische trap. De la Guarda probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Borgulya bereikt de bal nog maar net als eerste. Borgulya passt de bal zonder na te denken. Ambasador rent richting de bal. Ambasador draait met de bal, schiet en ... De la Guarda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
East Tokyo United - Provincial Ranco 7:1

51e minuut.
Borgulya bereikt de bal nog maar net als eerste. Borgulya passt de bal zonder na te denken. Abächerli is nu in balbezit. Abächerli schiet op doel. De la Guarda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
East Tokyo United - Provincial Ranco 8:1

53e minuut.
Byśkiniewicz speelt de bal door. Borgulya met een sublieme pass. Abächerli heeft problemen om de bal te vangen. Abächerli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
East Tokyo United - Provincial Ranco 9:1

54e minuut.
Mackenna is nu in balbezit. Mackenna met een sublieme pass. Ambasador rent richting de bal. Abächerli rent richting de bal. Abächerli draait met de bal, schiet en ... De la Guarda bokst de bal weg. Caldito bereikt de bal nog maar net als eerste. Caldito draait met de bal, schiet en ... De la Guarda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
East Tokyo United - Provincial Ranco 10:1

59e minuut.
Cerro is nu in balbezit. Pozas verovert de bal door een tackle van achteren. Pozas passt de bal in één keer door. Ambasador is nu in balbezit. Ambasador draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
East Tokyo United - Provincial Ranco 11:1

62e minuut.
De la Guarda met een sublieme pass. Pozas kopt de bal weg. Caldito bereikt de bal nog maar net als eerste. Caldito draait met de bal, schiet en ... De la Guarda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
East Tokyo United - Provincial Ranco 12:1

64e minuut.
De la Guarda met een sublieme pass. Pozas kopt de bal weg. Caldito speelt de bal door. Klungelig pakt Abächerli de bal. Abächerli schiet op doel. De la Guarda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Caldito, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caldito schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
East Tokyo United - Provincial Ranco 13:1

66e minuut.
Mackenna geeft de bal voor. Daar is Vial, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caldito rent richting de bal. Caldito schiet op doel. De la Guarda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
East Tokyo United - Provincial Ranco 14:1

67e minuut.
Klungelig pakt Borgulya de bal. Borgulya passt de bal met de wreef. Ambasador rent richting de bal. Ambasador schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
East Tokyo United - Provincial Ranco 15:1

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Borgulya met een snelle inworp. Klungelig pakt Abächerli de bal. Ambasador is nu in balbezit. Ambasador draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
East Tokyo United - Provincial Ranco 16:1

78e minuut.
Wahby passt de bal in één keer door. Borgulya met een sublieme pass. Abächerli rent richting de bal. Abächerli schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Klungelig pakt Caldito de bal. Ambasador is nu in balbezit. Caldito rent richting de bal. Caldito schiet op doel. De la Guarda maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Ðức Bình geeft een lange en hoge pass. Daar is Cerro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mackenna probeert naar een medespeler te passen. Dũng rent richting de bal. Dũng draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
East Tokyo United - Provincial Ranco 16:2

89e minuut.
Pozas geeft een hoge lob. Cerro heeft problemen om de bal te vangen. Caldito is nu in balbezit. Caldito draait met de bal, schiet en ... De la Guarda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
East Tokyo United - Provincial Ranco 17:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: East Tokyo United 30%, Provincial Ranco 70%.
East Tokyo United - Provincial Ranco 17:2