Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
husares Arica FC
ssss Tactiek BravosDelMorro
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
0 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
32.9 gemiddelde waardering 43.2
matig Schieten solide
redelijk Passen zwak
slecht Verdedigen goed


9e minuut.
MacLugash passt de bal met de wreef. Martinov rent richting de bal. Martinov passt de bal zonder na te denken. Catrame rent richting de bal. Catrame draait met de bal, schiet en ... Pop probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
husares - Arica FC 0:1

13e minuut.
MacLugash speelt de bal door. Martinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinov geeft een lange en hoge pass. Catrame rent richting de bal. Catrame haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
husares - Arica FC 0:2

27e minuut.
Isami probeert naar een medespeler te passen. MacLugash rent richting de bal. MacLugash geeft de bal voor. Catrame rent richting de bal. Catrame schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
husares - Arica FC 0:3

29e minuut.
Żuralski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Isami geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sarmiento de bal. Catrame is nu in balbezit. Catrame haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sarmiento heeft problemen om de bal te vangen. Pop bokst de bal weg.

38e minuut.
Catrame is nu in balbezit. Labarca probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Catrame de bal. Catrame draait met de bal, schiet en ... Pop werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
husares - Arica FC 0:4

40e minuut.
Daar is Isami, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gér is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sivulka. Sivulka krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Gér raakt geblesseerd tijdens het duel. Gér zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Labarca kan de bal niet met de borst controleren. Catrame is nu in balbezit. Catrame schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
husares - Arica FC 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: husares 56%, Arica FC 44%.
husares - Arica FC 0:5

46e minuut.
Nowosad komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Żuralski heeft problemen om de bal te vangen. Żuralski geeft een hoge lob. Nowosad rent richting de bal. Nowosad haalt uit met een fantastische trap. Pop probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
husares - Arica FC 0:6

54e minuut.
Isami is nu in balbezit. Rejón tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Isami raakt geblesseerd tijdens het duel. Isami zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Nowosad bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowosad schiet op doel. Pop probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
husares - Arica FC 0:7

58e minuut.
Martinov rent richting de bal. Martinov geeft de bal voor. Sarmiento heeft problemen om de bal te vangen. Nowosad rent richting de bal. Nowosad haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
García speelt de bal door. Daar is Isami, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Isami passt de bal in één keer door. Nowosad is nu in balbezit. Nowosad draait met de bal, schiet en ... Pop kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Gér kopt de bal weg. Martinov heeft problemen om de bal te vangen. Martinov geeft de bal voor. Nowosad bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowosad schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
husares - Arica FC 0:8

79e minuut.
MacLugash bereikt de bal nog maar net als eerste. MacLugash passt de bal in één keer door. Nowosad bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowosad schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
husares - Arica FC 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: husares 50%, Arica FC 50%.
husares - Arica FC 0:9