Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arica FC husares
Normal Tactiek ssss
48% Balbezit 52%
64% Spel op eigen helft 36%
10 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.3 gemiddelde waardering 34.3
goed Schieten redelijk
matig Passen redelijk
matig Verdedigen matig


8e minuut.
Sarmiento met de inworp. Labarca probeert de bal met de borst te controleren. Labarca met een sublieme pass. Radosavljević is nu in balbezit. Radosavljević haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Doeltrap. Neculau met een harde bal richting middenveld. Bucă kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Nowosad de bal onder controle te krijgen. Nowosad schiet op doel. Notarstefano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Nowosad schiet op doel. Daar is Pérez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bucă rent richting de bal. Bucă schiet op doel. Notarstefano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arica FC - husares 1:0

15e minuut.
Grajeda is nu in balbezit. Labarca onderschept slim de pass. Labarca met een sublieme pass. Radosavljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Radosavljević draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

20e minuut.
García onderschept slim de pass. MacLugash is nu in balbezit. García probeert naar een medespeler te passen. Hernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernández haalt uit met een fantastische trap. Neculau probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Koszela bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowosad verovert de bal door een tackle van achteren. Nowosad geeft de bal voor. Grajeda is nu in balbezit. Grajeda geeft de bal voor. Notarstefano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Nenezić is nu in balbezit. Koszela verovert de bal door een tackle van achteren. Koszela met een sublieme pass. Rejón is nu in balbezit. Rejón geeft een hoge lob. Neculau probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucă verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Koszela. Koszela krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Grajeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Grajeda met een sublieme pass. Bucă bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucă draait met de bal, schiet en ... Notarstefano werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

36e minuut.
Pozo verovert de bal door een tackle van achteren. Nenezić probeert naar een medespeler te passen. Bucă bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arica FC - husares 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arica FC 58%, husares 42%.
Arica FC - husares 2:0

57e minuut.
Koszela bereikt de bal nog maar net als eerste. Nenezić onderschept slim de pass. Nenezić passt de bal zonder na te denken. Bucă bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucă draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nowosad rent richting de bal. Nowosad haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arica FC - husares 3:0

58e minuut.
Labarca geeft de bal voor. Grajeda probeert de bal aan de voet te houden. Inworp. Labarca met de inworp. Sarmiento geeft de bal voor. Neculau kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernández draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arica FC - husares 3:1

68e minuut.
Pozo geeft een hoge lob. Daar is Grajeda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Labarca tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Labarca krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Sarmiento passt de bal in één keer door. García bereikt de bal nog maar net als eerste. García passt de bal met de wreef. Radosavljević is nu in balbezit. Radosavljević haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Daar is Sarmiento, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Radosavljević is nu in balbezit. Nenezić bereikt de bal nog maar net als eerste. Radosavljević verovert de bal door een tackle van achteren. Radosavljević schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arica FC 69%, husares 31%.
Arica FC - husares 3:1