Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SGLC Jesus es el Señor FC
copachile Tactiek ataque arriba
41% Balbezit 59%
63% Spel op eigen helft 37%
2 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 9
33.5 gemiddelde waardering 41
adequate Schieten good
weak Passen adequate
average Verdedigen good


8e minuut.
Kuczkó passt de bal zonder na te denken. Surga is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Airo. Airo krijgt een gele kaart. Surga is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Surga met een snel genomen vrije trap. Gielnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Gielnik haalt uit met een fantastische trap. Fazilov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Inworp. Lessa Brandão met een snelle inworp. Kuczkó is nu in balbezit. Kuczkó geeft de bal voor. Gielnik maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Surga bereikt de bal nog maar net als eerste. Surga passt de bal in één keer door. Pérez rent richting de bal. Pérez geeft de bal voor. Gielnik kopt de bal weg. Fazilov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Chrestensen bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrestensen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SGLC - Jesus es el Señor FC 0:1

19e minuut.
Capoušek met een sublieme pass. Vieira bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrestensen is nu in balbezit. Chrestensen haalt uit met een fantastische trap. Fazilov bokst de bal weg. Chrestensen rent richting de bal. Chrestensen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Kuczkó geeft een lange en hoge pass. Caraiman kopt de bal weg. Klungelig pakt García Andrade de bal. Chrestensen bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrestensen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Daar is Kuczkó, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuczkó probeert naar een medespeler te passen. Gielnik is nu in balbezit. Gielnik schiet op doel. Fazilov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SGLC - Jesus es el Señor FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SGLC 71%, Jesus es el Señor FC 29%.
SGLC - Jesus es el Señor FC 0:2

55e minuut.
Kuczkó is nu in balbezit. Kuczkó probeert naar een medespeler te passen. Chrestensen bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrestensen haalt uit met een fantastische trap. Fazilov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SGLC - Jesus es el Señor FC 0:3

58e minuut.
Kuczkó heeft problemen om de bal te vangen. Kuczkó passt de bal in één keer door. Zenteno is nu in balbezit. Chrestensen verovert de bal door een tackle van achteren. Chrestensen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Kuczkó bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuczkó geeft de bal voor. Chrestensen bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrestensen draait met de bal, schiet en ... Fazilov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SGLC - Jesus es el Señor FC 0:4

70e minuut.
Airo maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Bunge Frers rent richting de bal. Bunge Frers geeft een hoge lob. Capoušek is nu in balbezit. Capoušek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SGLC - Jesus es el Señor FC 1:4

71e minuut.
Tuấn Anh rent richting de bal. Tuấn Anh geeft de bal voor. Chrestensen kan de bal niet met de borst controleren. Chrestensen schiet op doel. Paal! García Andrade geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lessa Brandão met de inworp. Surga geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Caraiman geeft een hoge lob. Surga is nu in balbezit. Surga met een sublieme pass. Chrestensen is nu in balbezit. Chrestensen haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SGLC 56%, Jesus es el Señor FC 44%.
SGLC - Jesus es el Señor FC 1:4