Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SGLC Arica FC
am33 Tactiek BravosDelMorro
42% Balbezit 58%
52% Spel op eigen helft 48%
4 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
33.7 gemiddelde waardering 37.5
redelijk Schieten redelijk
zwak Passen matig
matig Verdedigen matig


2e minuut.
Grajeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Grajeda passt de bal zonder na te denken. Nowosad is nu in balbezit. Nowosad draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SGLC - Arica FC 0:1

5e minuut.
Luntraru rent richting de bal. Luntraru passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Airo de bal. Nowosad is nu in balbezit. Nowosad draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Minea rent richting de bal. Luntraru rent richting de bal. Capoušek schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Capoušek naar de kleedkamers voor een vroege douche.

37e minuut.
Luntraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Luntraru passt de bal met de wreef. Bunge Frers is nu in balbezit. Bunge Frers haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SGLC - Arica FC 1:1

39e minuut.
Pozo geeft een lange en hoge pass. Martinov is nu in balbezit. Martinov probeert naar een medespeler te passen. Nowosad is nu in balbezit. Nowosad haalt uit met een fantastische trap. Fazilov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
García Andrade speelt de bal door. Tupper is nu in balbezit. MacLugash bereikt de bal nog maar net als eerste. Tupper is nu in balbezit. Tupper haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SGLC 51%, Arica FC 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SGLC - Arica FC 1:1

54e minuut.
Pozo geeft een hoge lob. Martinov rent richting de bal. Martinov geeft een hoge lob. Nowosad rent richting de bal. Nowosad schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Luntraru raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Żuralski komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Zenteno met een sublieme pass. Klungelig pakt López Ramírez de bal. Zenteno verovert de bal door een tackle van achteren. Martinov rent richting de bal. Martinov haalt uit met een fantastische trap. Fazilov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nowosad rent richting de bal. Nowosad draait met de bal, schiet en ... Fazilov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Martinov verovert de bal door een tackle van achteren. Martinov probeert naar een medespeler te passen. Nowosad rent richting de bal. Nowosad draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Żuralski passt de bal in één keer door. Martinov is nu in balbezit. Martinov probeert naar een medespeler te passen. Nowosad is nu in balbezit. Nowosad haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
MacLugash geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ibeas met de inworp. Bunge Frers rent richting de bal. Bunge Frers schiet op doel. Scarpinelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SGLC 54%, Arica FC 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SGLC - Arica FC 1:1