Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
East Tokyo United husares
Jürgen Klopp Tactiek ssss
59% Balbezit 41%
29% Spel op eigen helft 71%
33 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
54 gemiddelde waardering 32.9
uitstekend Schieten matig
solide Passen redelijk
solide Verdedigen zwak


2e minuut.
Caldito passt de bal in één keer door. Borgulya is nu in balbezit. Borgulya passt de bal met de wreef. Ambasador bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambasador draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Caldito rent richting de bal. Labarca bereikt de bal nog maar net als eerste. Caldito verovert de bal door een tackle van achteren. Ambasador bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambasador schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Borgulya rent richting de bal. Borgulya geeft een hoge lob. Daar is Caldito, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caldito schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
East Tokyo United - husares 1:0

10e minuut.
Pozas bereikt de bal nog maar net als eerste. Caldito is nu in balbezit. Caldito passt de bal in één keer door. Ambasador rent richting de bal. Ambasador draait met de bal, schiet en ... Pop probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pozas met een snelle inworp. Caldito is nu in balbezit. Caldito haalt uit met een fantastische trap. Ambasador probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Gadomski speelt de bal door. Borgulya kopt de bal weg. Daar is Koszela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ambasador is nu in balbezit. Ambasador schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Byśkiniewicz met een sublieme pass. Borgulya met een sublieme pass. Ambasador bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambasador schiet op doel. Pop maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
East Tokyo United - husares 2:0

33e minuut.
Pozas passt de bal zonder na te denken. Caldito bereikt de bal nog maar net als eerste. Caldito passt de bal zonder na te denken. Daar is Ambasador, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ambasador draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Gadomski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pozas met een snelle inworp. Ambasador is nu in balbezit. Ambasador schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Pozas verovert de bal door een tackle van achteren. Pozas geeft een hoge lob. Rejón kopt de bal weg. Daar is Caldito, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caldito haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Pozas bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Caldito de bal. Ambasador bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambasador haalt uit met een fantastische trap. Pop probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Byśkiniewicz met een sublieme pass. Borgulya bereikt de bal nog maar net als eerste. Borgulya met een sublieme pass. Ambasador is nu in balbezit. Ambasador haalt uit met een fantastische trap. Pop kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Egaña controleert de bal met de borst. Caldito bereikt de bal nog maar net als eerste. Caldito speelt de bal door. Ambasador rent richting de bal. Ambasador draait met de bal, schiet en ... Pop bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Klungelig pakt Ambasador de bal. Labarca bereikt de bal nog maar net als eerste. Caldito onderschept slim de pass. Caldito draait met de bal, schiet en ... Pop maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: East Tokyo United 28%, husares 72%.
East Tokyo United - husares 2:0

46e minuut.
Ambasador met een sublieme pass. Wahby speelt de bal door. Pozas probeert naar een medespeler te passen. Caldito heeft problemen om de bal te vangen. Caldito schiet op doel. Pop probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

48e minuut.
Sarmiento geeft de bal voor. Inworp. Pozas met een snelle inworp. Caldito rent richting de bal. Caldito haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Koszela geeft een lange en hoge pass. Butulan kopt de bal weg. Borgulya bereikt de bal nog maar net als eerste. Borgulya geeft een lange en hoge pass. Caldito krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gadomski probeert naar een medespeler te passen. Sarmiento heeft problemen om de bal te vangen. Caldito rent richting de bal. Ambasador bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambasador draait met de bal, schiet en ... Pop kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

58e minuut.
Wahby passt de bal in één keer door. Borgulya rent richting de bal. Borgulya geeft een lange en hoge pass. Caldito is nu in balbezit. Caldito haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Rejón met een sublieme pass. Sivulka is nu in balbezit. Sivulka passt de bal in één keer door. Ambasador is nu in balbezit. Ambasador draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Hernández is nu in balbezit. Wahby onderschept slim de pass. Byśkiniewicz met een sublieme pass. Caldito rent richting de bal. Caldito draait met de bal, schiet en ... Pop probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Borgulya probeert naar een medespeler te passen. Caldito probeert naar een medespeler te passen. Rejón rent richting de bal. Ambasador verovert de bal door een tackle van achteren. Ambasador schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Caldito is nu in balbezit. Caldito schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Caldito is nu in balbezit. Caldito schiet op doel. Pop kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Pozas is nu in balbezit. Pozas passt de bal zonder na te denken. Caldito bereikt de bal nog maar net als eerste. Caldito draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
East Tokyo United - husares 3:0

77e minuut.
Byśkiniewicz speelt de bal door. Pozas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pozas passt de bal zonder na te denken. Caldito is nu in balbezit. Caldito haalt uit met een fantastische trap. Pop probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Ambasador probeert naar een medespeler te passen. Pozas is nu in balbezit. Pozas passt de bal in één keer door. Caldito rent richting de bal. Caldito haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
East Tokyo United - husares 4:0

84e minuut.
Butulan bereikt de bal nog maar net als eerste. Borgulya bereikt de bal nog maar net als eerste. Borgulya passt de bal met de wreef. Ambasador bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambasador schiet op doel. Pop verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Sarmiento geeft een hoge lob. Inworp. Pozas met een snelle inworp. Caldito is nu in balbezit. Caldito haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Pozas passt de bal zonder na te denken. Borgulya probeert naar een medespeler te passen. Ambasador bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambasador schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
East Tokyo United - husares 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: East Tokyo United 31%, husares 69%.
East Tokyo United - husares 5:0