Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Provincial Ranco Jesus es el Señor FC
B! Tactiek ataque arriba
36% Balbezit 64%
71% Spel op eigen helft 29%
0 Doelpogingen 30
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
31.2 gemiddelde waardering 51.2
redelijk Schieten zeer goed
waardeloos Passen zeer goed
matig Verdedigen solide


1e minuut.
Dũng is nu in balbezit. Chrestensen rent richting de bal. Buluggiu met een sublieme pass. Nelson is nu in balbezit. Nelson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Bueno rent richting de bal. Bueno met een sublieme pass. Chrestensen is nu in balbezit. Chrestensen haalt uit met een fantastische trap. De la Guarda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Buluggiu rent richting de bal. Buluggiu passt de bal in één keer door. Nelson is nu in balbezit. Nelson haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Antczak kopt de bal weg. Buluggiu is nu in balbezit. Buluggiu passt de bal met de wreef. Chrestensen is nu in balbezit. Chrestensen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Provincial Ranco - Jesus es el Señor FC 0:1

21e minuut.
Leone bereikt de bal nog maar net als eerste. Buluggiu verovert de bal door een tackle van achteren. Buluggiu met een sublieme pass. Chrestensen rent richting de bal. Chrestensen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Chrestensen bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrestensen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Bueno rent richting de bal. Bueno geeft de bal voor. Nelson rent richting de bal. Buluggiu is nu in balbezit. Buluggiu haalt uit met een fantastische trap. De la Guarda bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Provincial Ranco - Jesus es el Señor FC 0:2

28e minuut.
Buluggiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Buluggiu geeft een hoge lob. Nelson rent richting de bal. Nelson haalt uit met een fantastische trap. De la Guarda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Provincial Ranco - Jesus es el Señor FC 0:3

35e minuut.
Antczak met een sublieme pass. Nelson rent richting de bal. Daar is Nelson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nelson schiet op doel. De la Guarda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Provincial Ranco - Jesus es el Señor FC 0:4

39e minuut.
Buluggiu is nu in balbezit. Buluggiu passt de bal zonder na te denken. Chrestensen bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrestensen draait met de bal, schiet en ... Dolci probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Provincial Ranco 76%, Jesus es el Señor FC 24%.
Provincial Ranco - Jesus es el Señor FC 0:4

47e minuut.
Buluggiu met een sublieme pass. Antczak rent richting de bal. Antczak passt de bal met de wreef. Nelson rent richting de bal. Nelson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Provincial Ranco - Jesus es el Señor FC 0:5

48e minuut.
Daar is Olivares, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olivares geeft een lange en hoge pass. Chrestensen kopt de bal weg. Nelson heeft problemen om de bal te vangen. Nelson schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Chrestensen rent richting de bal. Chrestensen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Provincial Ranco - Jesus es el Señor FC 0:6

50e minuut.
Surga komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Surga bereikt de bal nog maar net als eerste. Surga met een sublieme pass. Chrestensen heeft problemen om de bal te vangen. Chrestensen haalt uit met een fantastische trap. De la Guarda maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Nelson bereikt de bal nog maar net als eerste. Nelson draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Provincial Ranco - Jesus es el Señor FC 0:7

60e minuut.
Buluggiu speelt de bal door. Daar is Surga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chrestensen rent richting de bal. Chrestensen geeft de bal voor. Nelson springt en kopt de bal. De la Guarda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Buluggiu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Nelson maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Provincial Ranco - Jesus es el Señor FC 0:8

64e minuut.
Bueno probeert naar een medespeler te passen. Buluggiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Buluggiu met een sublieme pass. Nelson rent richting de bal. Nelson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Surga rent richting de bal. Surga speelt de bal door. Buluggiu rent richting de bal. Buluggiu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Buluggiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrestensen bereikt de bal nog maar net als eerste. Buluggiu speelt de bal door. Nelson is nu in balbezit. Nelson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Scarangella met een harde bal richting middenveld. Buluggiu kopt de bal weg. Chrestensen is nu in balbezit. Chrestensen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Surga bereikt de bal nog maar net als eerste. Surga geeft een lange en hoge pass. Nelson is nu in balbezit. Nelson haalt uit met een fantastische trap. De la Guarda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Provincial Ranco - Jesus es el Señor FC 0:9

87e minuut.
Nelson met een sublieme pass. Daar is Buluggiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buluggiu passt de bal zonder na te denken. Nelson rent richting de bal. Nelson schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Provincial Ranco - Jesus es el Señor FC 0:10

90e minuut.
Olivares geeft de bal voor. Chrestensen is nu in balbezit. Klungelig pakt Chrestensen de bal. Chrestensen haalt uit met een fantastische trap. De la Guarda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Provincial Ranco - Jesus es el Señor FC 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Provincial Ranco 66%, Jesus es el Señor FC 34%.
Provincial Ranco - Jesus es el Señor FC 0:11