Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jesus es el Señor FC Provincial Ranco
ataque arriba Tactiek B!
59% Balbezit 41%
28% Spel op eigen helft 72%
24 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 2
40.5 gemiddelde waardering 31.5
solid Schieten good
adequate Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen weak


2e minuut.
Pérez probeert de bal aan de voet te houden. Quiñelef rent richting de bal. Quiñelef geeft een hoge lob. Cuadros is nu in balbezit. Cuadros haalt uit met een fantastische trap. Vindenes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

3e minuut.
Kuczkó met een sublieme pass. Chrestensen bereikt de bal nog maar net als eerste. Quiñelef rent richting de bal. Gielnik rent richting de bal. Gielnik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Kuczkó rent richting de bal. Kuczkó geeft een lange en hoge pass. Chrestensen is nu in balbezit. Chrestensen schiet op doel. De la Guarda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jesus es el Señor FC - Provincial Ranco 1:0

12e minuut.
Kuczkó heeft problemen om de bal te vangen. Kuczkó met een sublieme pass. Gielnik is nu in balbezit. Gielnik schiet op doel. De la Guarda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jesus es el Señor FC - Provincial Ranco 2:0

13e minuut.
Kratka raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Antonucci komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Gielnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Gielnik passt de bal in één keer door. Chrestensen bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrestensen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Ziętara rent richting de bal. Karpiński verovert de bal door een tackle van achteren. Karpiński geeft de bal voor. Gielnik is nu in balbezit. Gielnik draait met de bal, schiet en ... De la Guarda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Jesus es el Señor FC - Provincial Ranco 3:0

22e minuut.
Cerro kopt de bal weg. Daar is Kuczkó, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuczkó speelt de bal door. Gielnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Gielnik haalt uit met een fantastische trap. De la Guarda bokst de bal weg.

23e minuut.
Quiñelef probeert naar een medespeler te passen. Godylewicz is nu in balbezit. Martel onderschept slim de pass. Dũng is nu in balbezit. Dũng draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Surga bereikt de bal nog maar net als eerste. Surga geeft de bal voor. Chrestensen is nu in balbezit. Chrestensen draait met de bal, schiet en ... De la Guarda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Quiñelef rent richting de bal. Quiñelef passt de bal met de wreef. Gielnik rent richting de bal. Gielnik schiet op doel. De la Guarda probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Cuadros is nu in balbezit. Karpiński geeft een hoge lob. Chrestensen is nu in balbezit. Kuczkó is nu in balbezit. Kuczkó speelt de bal door. De la Guarda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Mackenna is nu in balbezit. Antonucci verovert de bal door een tackle van achteren. Antonucci geeft een lange en hoge pass. Gielnik is nu in balbezit. Gielnik schiet op doel. De la Guarda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Jesus es el Señor FC - Provincial Ranco 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jesus es el Señor FC 30%, Provincial Ranco 70%.
Jesus es el Señor FC - Provincial Ranco 4:0

51e minuut.
Antonucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Surga met een sublieme pass. Kuczkó bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuczkó draait met de bal, schiet en ... De la Guarda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jesus es el Señor FC - Provincial Ranco 5:0

53e minuut.
Antonucci rent richting de bal. Kuczkó bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuczkó passt de bal met de wreef. Chrestensen bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrestensen draait met de bal, schiet en ... De la Guarda bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Jesus es el Señor FC - Provincial Ranco 6:0

54e minuut.
Ziętara rent richting de bal. Gielnik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ziętara is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cerro zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Martel bereikt de bal nog maar net als eerste. Martel schiet op doel. Vindenes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Scarangella heeft problemen om de bal te vangen. Dolci rent richting de bal. Dolci passt de bal met de wreef. Kuczkó rent richting de bal. Kuczkó geeft de bal voor. De la Guarda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gielnik is nu in balbezit. Gielnik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jesus es el Señor FC - Provincial Ranco 7:0

68e minuut.
Surga rent richting de bal. Surga speelt de bal door. Gielnik rent richting de bal. Gielnik schiet op doel. De la Guarda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Cerro geeft de bal voor. Inworp. Surga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Kuczkó, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuczkó geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gielnik krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jesus es el Señor FC - Provincial Ranco 8:0

84e minuut.
Antonucci met een sublieme pass. Klungelig pakt Kuczkó de bal. Kuczkó passt de bal met de wreef. Gielnik is nu in balbezit. Gielnik schiet op doel. De la Guarda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Jesus es el Señor FC - Provincial Ranco 9:0

90e minuut.
Scarangella geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Dũng stond buitenspel. Godylewicz maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Chrestensen bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrestensen schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Jesus es el Señor FC - Provincial Ranco 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jesus es el Señor FC 27%, Provincial Ranco 73%.
Jesus es el Señor FC - Provincial Ranco 10:0