Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
East Tokyo United SGLC
Jürgen Klopp Tactiek am33
57% Balbezit 43%
20% Spel op eigen helft 80%
38 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
50.5 gemiddelde waardering 34.2
uitstekend Schieten redelijk
solide Passen zwak
goed Verdedigen goed


1e minuut.
Caldito passt de bal met de wreef. Ambasador rent richting de bal. Caldito bereikt de bal nog maar net als eerste. Caldito haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
East Tokyo United - SGLC 1:0

5e minuut.
Airo geeft de bal voor. Inworp. Borgulya met een snelle inworp. Ambasador bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambasador draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Borgulya met de inworp. Byśkiniewicz is nu in balbezit. Byśkiniewicz met een sublieme pass. Abächerli is nu in balbezit. Abächerli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Fazilov trapt de bal weg van het doel. Zenteno kopt de bal weg. Pozas speelt de bal door. Daar is Caldito, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caldito haalt uit met een fantastische trap. Fazilov bokst de bal weg. Loria probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pozas de bal. Pozas met een sublieme pass. Abächerli rent richting de bal. Abächerli draait met de bal, schiet en ... Fazilov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ambasador rent richting de bal. Ambasador schiet op doel. Fazilov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
East Tokyo United - SGLC 2:0

12e minuut.
Inworp. Pozas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Caldito probeert naar een medespeler te passen. Ambasador is nu in balbezit. Ambasador schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Caldito verovert de bal door een tackle van achteren. Ambasador rent richting de bal. Airo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Airo krijgt een gele kaart. Ambasador is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Abächerli kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Fazilov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
East Tokyo United - SGLC 3:0

19e minuut.
Borgulya met een sublieme pass. Byśkiniewicz is nu in balbezit. Byśkiniewicz passt de bal zonder na te denken. Caldito bereikt de bal nog maar net als eerste. Caldito draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Borgulya passt de bal zonder na te denken. Byśkiniewicz rent richting de bal. Byśkiniewicz passt de bal met de wreef. Abächerli bereikt de bal nog maar net als eerste. Abächerli haalt uit met een fantastische trap. Fazilov bokst de bal weg.

24e minuut.
Pozas verovert de bal door een tackle van achteren. Pozas passt de bal in één keer door. Ambasador rent richting de bal. Ambasador draait met de bal, schiet en ... Fazilov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Ambasador bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurinić verovert de bal door een tackle van achteren. Caldito verovert de bal door een tackle van achteren. Caldito draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
East Tokyo United - SGLC 4:0

29e minuut.
Borgulya is nu in balbezit. García Andrade is nu in balbezit. Borgulya tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Borgulya krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Airo geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Borgulya met de inworp. Abächerli is nu in balbezit. Abächerli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Jurinić rent richting de bal. Ambasador verovert de bal door een tackle van achteren. Caldito rent richting de bal. Caldito haalt uit met een fantastische trap. Fazilov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
East Tokyo United - SGLC 5:0

40e minuut.
Abächerli met een sublieme pass. Ambasador bereikt de bal nog maar net als eerste. Abächerli rent richting de bal. Abächerli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
East Tokyo United - SGLC 6:0

41e minuut.
Loria rent richting de bal. Loria geeft een lange en hoge pass. Pozas kopt de bal weg. Ambasador is nu in balbezit. Ambasador schiet op doel. Fazilov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Airo de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
East Tokyo United - SGLC 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: East Tokyo United 20%, SGLC 80%.
East Tokyo United - SGLC 7:0

48e minuut.
Pozas probeert naar een medespeler te passen. Caldito rent richting de bal. Caldito passt de bal met de wreef. Ambasador heeft problemen om de bal te vangen. Ambasador haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Pozas is nu in balbezit. Pozas passt de bal met de wreef. Ambasador is nu in balbezit. Ambasador haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
East Tokyo United - SGLC 8:0

60e minuut.
Byśkiniewicz speelt de bal door. Caldito heeft problemen om de bal te vangen. Caldito passt de bal met de wreef. Ambasador is nu in balbezit. Ambasador haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Borgulya is nu in balbezit. Borgulya passt de bal zonder na te denken. Abächerli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambasador bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambasador schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Caldito is nu in balbezit. Caldito draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
East Tokyo United - SGLC 9:0

64e minuut.
Pozas met een snelle inworp. Byśkiniewicz probeert naar een medespeler te passen. Caldito rent richting de bal. Caldito draait met de bal, schiet en ... Fazilov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
East Tokyo United - SGLC 10:0

66e minuut.
Caldito rent richting de bal. Pozas probeert naar een medespeler te passen. Caldito is nu in balbezit. Caldito schiet op doel. Fazilov probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

73e minuut.
Caldito heeft problemen om de bal te vangen. Caldito met een sublieme pass. Ambasador bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambasador schiet op doel. Fazilov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
East Tokyo United - SGLC 11:0

76e minuut.
Borgulya verovert de bal door een tackle van achteren. Borgulya probeert naar een medespeler te passen. Byśkiniewicz probeert naar een medespeler te passen. Ambasador is nu in balbezit. Ambasador draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Carrion kopt de bal weg. Inworp. Pozas met de inworp. Caldito bereikt de bal nog maar net als eerste. Caldito schiet op doel. Fazilov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Borgulya heeft problemen om de bal te vangen. Borgulya probeert naar een medespeler te passen. Byśkiniewicz probeert naar een medespeler te passen. Caldito rent richting de bal. Caldito draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Butulan rent richting de bal. Butulan geeft een lange en hoge pass. Pozas kopt de bal weg. Caldito heeft problemen om de bal te vangen. Caldito schiet op doel. Fazilov bokst de bal weg.

86e minuut.
Loria met een sublieme pass. Carrion is nu in balbezit. Byśkiniewicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Byśkiniewicz krijgt een gele kaart. Carrion roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Carrion kan niet meer verder spelen. Méndez komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Prusik geeft de bal voor. Caldito kopt de bal weg. Ambasador bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambasador schiet op doel. Fazilov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
East Tokyo United - SGLC 12:0

90e minuut.
Byśkiniewicz probeert naar een medespeler te passen. Abächerli is nu in balbezit. Abächerli passt de bal zonder na te denken. Caldito bereikt de bal nog maar net als eerste. Caldito haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: East Tokyo United 21%, SGLC 79%.
East Tokyo United - SGLC 12:0