Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SGLC East Tokyo United
cccc Tactiek Jürgen Klopp
45% Balbezit 55%
65% Spel op eigen helft 35%
2 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
39.5 gemiddelde waardering 52.3
good Schieten excellent
weak Passen good
solid Verdedigen very good


1e minuut.
Ramis rent richting de bal. Ramis passt de bal in één keer door. Abächerli rent richting de bal. Abächerli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SGLC - East Tokyo United 0:1

3e minuut.
Byśkiniewicz onderschept slim de pass. Byśkiniewicz probeert naar een medespeler te passen. Borgulya met een sublieme pass. Abächerli rent richting de bal. Abächerli haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Fazilov probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Tsapetis bereikt de bal nog maar net als eerste. Prusik is nu in balbezit. Tsapetis verovert de bal door een tackle van achteren. Tsapetis haalt uit met een fantastische trap. Valderrama probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SGLC - East Tokyo United 1:1

8e minuut.
Abächerli rent richting de bal. Carrera onderschept slim de pass. Carrera met een sublieme pass. Ambasador is nu in balbezit. Ambasador draait met de bal, schiet en ... Fazilov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Butulan geeft de bal voor. Inworp. Carrera met de inworp. Bunge Frers rent richting de bal. Bunge Frers geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Ramis geeft een lange en hoge pass. Inworp. Borgulya met een snelle inworp. Abächerli is nu in balbezit. Abächerli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Carrera geeft een hoge lob. Abächerli bereikt de bal nog maar net als eerste. Babik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Babik krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Caldito rent richting de bal. Raus bereikt de bal nog maar net als eerste. Caldito begaat een overtreding. Caldito krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Pozas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pozas passt de bal zonder na te denken. Caldito rent richting de bal. Caldito schiet op doel. Fazilov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SGLC - East Tokyo United 1:2

32e minuut.
Byśkiniewicz met een sublieme pass. Pozas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pozas passt de bal zonder na te denken. Caldito rent richting de bal. Caldito haalt uit met een fantastische trap. Fazilov bokst de bal weg.

34e minuut.
Babik passt de bal in één keer door. Carrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambasador onderschept slim de pass. Ambasador haalt uit met een fantastische trap. Fazilov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SGLC - East Tokyo United 1:3

38e minuut.
Butulan geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ramis de bal. Ambasador is nu in balbezit. Abächerli bereikt de bal nog maar net als eerste. Abächerli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Byśkiniewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Byśkiniewicz probeert naar een medespeler te passen. Caldito is nu in balbezit. Pozas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pozas draait met de bal, schiet en ... Fazilov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Babik geeft de bal voor. Inworp. Borgulya met een snelle inworp. Abächerli bereikt de bal nog maar net als eerste. Abächerli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Raus geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Borgulya zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Abächerli bereikt de bal nog maar net als eerste. Abächerli draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SGLC 63%, East Tokyo United 37%.
SGLC - East Tokyo United 1:3

47e minuut.
Vieira is nu in balbezit. Byśkiniewicz onderschept slim de pass. Byśkiniewicz met een sublieme pass. Ambasador is nu in balbezit. Ambasador schiet op doel. Fazilov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

47e minuut.
Babik geeft de bal voor. Prusik geeft een lange en hoge pass. Abächerli rent richting de bal. Abächerli schiet op doel. Fazilov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SGLC - East Tokyo United 1:4

51e minuut.
Babik geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Borgulya zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Abächerli is nu in balbezit. Abächerli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Raus speelt de bal door. Daar is Ferrer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferrer geeft een lange en hoge pass. Ciainicineţ is nu in balbezit. Ciainicineţ geeft een lange en hoge pass. Valderrama verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tsapetis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsapetis haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Carrera zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ciainicineţ rent richting de bal. Borgulya tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Borgulya krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Butulan onderschept slim de pass. Borgulya met een sublieme pass. Abächerli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambasador bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambasador haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Babik geeft een lange en hoge pass. Byśkiniewicz geeft een lange en hoge pass. Ambasador is nu in balbezit. Ambasador haalt uit met een fantastische trap. Fazilov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SGLC - East Tokyo United 1:5

87e minuut.
Ðức Bình rent richting de bal. Ferrer begaat een overtreding. Ðức Bình is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pozas zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Caldito bereikt de bal nog maar net als eerste. Caldito haalt uit met een fantastische trap. Fazilov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Borgulya zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Byśkiniewicz rent richting de bal. Byśkiniewicz probeert naar een medespeler te passen. Abächerli rent richting de bal. Abächerli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SGLC 68%, East Tokyo United 32%.
SGLC - East Tokyo United 1:5