Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
husares Provincial Ranco
ssss Tactiek B!
65% Balbezit 35%
36% Spel op eigen helft 64%
13 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
33.4 gemiddelde waardering 30.6
adequate Schieten good
adequate Passen unsatisfactory
average Verdedigen weak


3e minuut.
Chandía geeft de bal voor. Inworp. Mackenna met de inworp. Dũng probeert de bal met de borst te controleren. Dũng geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Scarangella onderschept slim de pass. Scarangella geeft een lange en hoge pass. Daar is Chandía, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dũng rent richting de bal. Dũng haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
García kopt de bal weg. Klungelig pakt Cerro de bal. Radosavljević rent richting de bal. Hernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernández haalt uit met een fantastische trap. De la Guarda bokst de bal weg.

19e minuut.
Mackenna met een sublieme pass. Cuadros bereikt de bal nog maar net als eerste. Martel rent richting de bal. Dũng is nu in balbezit. Dũng schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Inworp. Leone zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Quiñelef bereikt de bal nog maar net als eerste. Quiñelef geeft de bal voor. Martel maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Chandía probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
husares - Provincial Ranco 0:1

27e minuut.
Rejón met een sublieme pass. Hernández is nu in balbezit. Hernández probeert naar een medespeler te passen. Radosavljević is nu in balbezit. Radosavljević draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De la Guarda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Rejón geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Radosavljević de bal. Hernández rent richting de bal. Hernández draait met de bal, schiet en ... De la Guarda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Scarangella passt de bal in één keer door. García bereikt de bal nog maar net als eerste. García passt de bal in één keer door. Hernández rent richting de bal. Hernández schiet op doel. De la Guarda bokst de bal weg.

44e minuut.
Labarca geeft een lange en hoge pass. Radosavljević rent richting de bal. Radosavljević geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Scarangella de bal onder controle te krijgen. Hernández bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: husares 38%, Provincial Ranco 62%.
husares - Provincial Ranco 0:1

54e minuut.
Hernández heeft problemen om de bal te vangen. Cerro rent richting de bal. Hernández onderschept slim de pass. García rent richting de bal. García schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Buitenspel voor Cuadros. Goede buitenspelval van de verdediging. Gadomski neemt vlug de vrije trap. Radosavljević is nu in balbezit. Radosavljević draait met de bal, schiet en ... De la Guarda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
husares - Provincial Ranco 1:1

64e minuut.
Rejón speelt de bal door. Donoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Rejón speelt de bal door. Hernández is nu in balbezit. Hernández draait met de bal, schiet en ... De la Guarda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Scarangella onderschept slim de pass. Scarangella speelt de bal door. Dolci probeert naar een medespeler te passen. Radosavljević is nu in balbezit. Radosavljević schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Quiñelef bereikt de bal nog maar net als eerste. Quiñelef probeert naar een medespeler te passen. Cuadros bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuadros draait met de bal, schiet en ... Izquierdo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
husares - Provincial Ranco 1:2

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mackenna met de inworp. García speelt de bal door. Radosavljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Radosavljević schiet op doel. De la Guarda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Sarmiento heeft problemen om de bal te vangen. Sarmiento probeert naar een medespeler te passen. Radosavljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Radosavljević draait met de bal, schiet en ... De la Guarda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
husares - Provincial Ranco 2:2

86e minuut.
De la Guarda trapt de bal weg. Sarmiento kopt de bal weg. Radosavljević rent richting de bal. Radosavljević draait met de bal, schiet en ... De la Guarda probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Radosavljević rent richting de bal. Radosavljević speelt de bal door. Hernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernández draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: husares 34%, Provincial Ranco 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
husares - Provincial Ranco 2:2