Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arica FC Jesus es el Señor FC
BravosDelMorro Tactiek ataque arriba
44% Balbezit 56%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 25
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 8
34.5 gemiddelde waardering 43.3
matig Schieten redelijk
zwak Passen zeer goed
matig Verdedigen redelijk


1e minuut.
Luntraru speelt de bal door. Martinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinov geeft een lange en hoge pass. Nowosad is nu in balbezit. Nowosad draait met de bal, schiet en ... Vindenes bokst de bal weg. Daar is Pérez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marszałek is nu in balbezit. Paal!
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Chrestensen kopt de bal weg. Buluggiu is nu in balbezit. Buluggiu probeert naar een medespeler te passen. Chrestensen is nu in balbezit. Chrestensen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arica FC - Jesus es el Señor FC 0:1

12e minuut.
Antczak is nu in balbezit. Antczak geeft de bal voor. Chrestensen is nu in balbezit. Chrestensen haalt uit met een fantastische trap. Scarpinelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arica FC - Jesus es el Señor FC 0:2

17e minuut.
Buluggiu verovert de bal door een tackle van achteren. Buluggiu geeft een lange en hoge pass. Chrestensen rent richting de bal. Chrestensen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arica FC - Jesus es el Señor FC 0:3

17e minuut.
López Ramírez bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrestensen onderschept slim de pass. Buluggiu met een sublieme pass. Kuczkó bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuczkó haalt uit met een fantastische trap. Scarpinelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Antczak kopt de bal weg. Buluggiu speelt de bal door. Chrestensen is nu in balbezit. Chrestensen draait met de bal, schiet en ... Scarpinelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arica FC - Jesus es el Señor FC 0:4

24e minuut.
Kuczkó kopt de bal weg. Chrestensen is nu in balbezit. Isami legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Chrestensen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Buluggiu legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Scarpinelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Buluggiu rent richting de bal. Buluggiu schiet op doel. Scarpinelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kuczkó is nu in balbezit. Kuczkó draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Antczak speelt de bal door. Marszałek is nu in balbezit. Luntraru schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Luntraru krijgt een gele kaart. Marszałek wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Marszałek kan niet meer verder spelen. Surga komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arica FC 71%, Jesus es el Señor FC 29%.
Arica FC - Jesus es el Señor FC 0:4

46e minuut.
Klungelig pakt Antczak de bal. Antczak met een sublieme pass. Kuczkó bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuczkó schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arica FC - Jesus es el Señor FC 0:5

50e minuut.
Daar is Pérez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pérez speelt de bal door. Chrestensen is nu in balbezit. Chrestensen haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Chrestensen bereikt de bal nog maar net als eerste. Isami verovert de bal door een tackle van achteren. Isami met een sublieme pass. Buluggiu rent richting de bal. Buluggiu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Klungelig pakt Luntraru de bal. Buluggiu is nu in balbezit. Buluggiu passt de bal met de wreef. Kuczkó rent richting de bal. Kuczkó draait met de bal, schiet en ... Scarpinelli bokst de bal weg. Chrestensen rent richting de bal. Chrestensen haalt uit met een fantastische trap. Scarpinelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arica FC - Jesus es el Señor FC 0:6

61e minuut.
Chrestensen schiet op doel. Scarpinelli speelt de bal door. Antczak kopt de bal weg. Kuczkó rent richting de bal. Kuczkó schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Buluggiu is nu in balbezit. Buluggiu passt de bal zonder na te denken. Chrestensen bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrestensen haalt uit met een fantastische trap. Scarpinelli probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Nowosad rent richting de bal. Nowosad geeft een lange en hoge pass. Buluggiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Buluggiu geeft de bal voor. Kuczkó maakt een snoekduik en kopt de bal. Scarpinelli bokst de bal weg.

71e minuut.
Buluggiu passt de bal in één keer door. López Ramírez rent richting de bal. Chrestensen bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrestensen schiet op doel. Scarpinelli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arica FC - Jesus es el Señor FC 0:7

76e minuut.
Kuczkó bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuczkó geeft de bal voor. Daar is Chrestensen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buluggiu rent richting de bal. Buluggiu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
MacLugash speelt de bal door. Pérez rent richting de bal. Pérez geeft een lange en hoge pass. Chrestensen rent richting de bal. Chrestensen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arica FC - Jesus es el Señor FC 0:8

82e minuut.
Klungelig pakt Isami de bal. Chrestensen rent richting de bal. Buluggiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Buluggiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arica FC - Jesus es el Señor FC 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arica FC 76%, Jesus es el Señor FC 24%.
Arica FC - Jesus es el Señor FC 0:9