Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jesus es el Señor FC Arica FC
ataque arriba Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
35% Spel op eigen helft 65%
26 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
42.5 gemiddelde waardering 34.5
good Schieten good
average Passen average
solid Verdedigen average


7e minuut.
Kratka bereikt de bal nog maar net als eerste. Nenezić verovert de bal door een tackle van achteren. Pourliotopoulos is nu in balbezit. Kuczkó verovert de bal door een tackle van achteren. Kuczkó geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Chrestensen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gielnik bereikt de bal nog maar net als eerste. MacLugash legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gielnik raakt geblesseerd tijdens het duel. Gielnik zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Neculau bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Jesus es el Señor FC - Arica FC 1:0

18e minuut.
Kuczkó rent richting de bal. Gielnik is nu in balbezit. Gielnik passt de bal met de wreef. Kuczkó bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuczkó haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Kratka rent richting de bal. Kuczkó probeert naar een medespeler te passen. Chrestensen is nu in balbezit. Chrestensen draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Jesus es el Señor FC - Arica FC 2:0

32e minuut.
Inworp. Kratka met de inworp. Kuczkó rent richting de bal. Kuczkó geeft een lange en hoge pass. Chrestensen springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jesus es el Señor FC - Arica FC 3:0

36e minuut.
Inworp. Kratka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kuczkó rent richting de bal. Kuczkó geeft een lange en hoge pass. Chrestensen krijgt zijn hoofd ertegen. Neculau probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Kuczkó geeft de bal voor. Neculau met een sublieme pass. Pérez kopt de bal weg. Kuczkó rent richting de bal. Kuczkó geeft de bal voor. Neculau bokst de bal weg. Chrestensen rent richting de bal. Chrestensen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jesus es el Señor FC - Arica FC 4:0

43e minuut.
Chrestensen rent richting de bal. Gielnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrestensen is nu in balbezit. Gielnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Gielnik draait met de bal, schiet en ... Neculau kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kuczkó zal de hoekschop nemen. Chrestensen maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jesus es el Señor FC - Arica FC 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jesus es el Señor FC 33%, Arica FC 67%.
Jesus es el Señor FC - Arica FC 5:0

58e minuut.
Kratka geeft een lange en hoge pass. Isami kopt de bal weg. Nenezić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chrestensen bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrestensen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Kuczkó met een sublieme pass. Gielnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrestensen is nu in balbezit. Chrestensen draait met de bal, schiet en ... Neculau werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jesus es el Señor FC - Arica FC 6:0

60e minuut.
Surga komt het veld opgelopen. Kratka raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Antonucci komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Karpiński met een snelle inworp. Surga bereikt de bal nog maar net als eerste. Surga passt de bal met de wreef. Antonucci heeft problemen om de bal te vangen. Antonucci draait met de bal, schiet en ... Neculau probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Vindenes speelt de bal door. Surga kopt de bal weg. Pozo heeft problemen om de bal te vangen. Gielnik is nu in balbezit. Gielnik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jesus es el Señor FC - Arica FC 7:0

69e minuut.
Gielnik passt de bal zonder na te denken. Nenezić bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Absec. Absec krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Zárate met een snelle inworp. Antonucci is nu in balbezit. Pourliotopoulos begaat een overtreding. Pourliotopoulos krijgt een gele kaart.

74e minuut.
MacLugash verovert de bal door een tackle van achteren. MacLugash geeft de bal voor. Nowosad kopt de bal weg. Bucă bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucă haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Minea geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tuấn Anh met een snelle inworp. Surga is nu in balbezit. Surga geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Absec geeft een hoge lob. Chrestensen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Antonucci is nu in balbezit. Chrestensen rent richting de bal. Chrestensen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Karpiński met de inworp. Surga speelt de bal door. Antonucci is nu in balbezit. Chrestensen rent richting de bal. Chrestensen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
MacLugash probeert de bal met de borst te controleren. Surga bereikt de bal nog maar net als eerste. Surga speelt de bal door. Chrestensen bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrestensen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jesus es el Señor FC 36%, Arica FC 64%.
Jesus es el Señor FC - Arica FC 7:0