Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Provincial Ranco Arica FC
B! Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
50% Spel op eigen helft 50%
4 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
31.5 gemiddelde waardering 35.3
goed Schieten redelijk
waardeloos Passen slecht
zwak Verdedigen matig


26e minuut.
Agustín probeert naar een medespeler te passen. MacLugash bereikt de bal nog maar net als eerste. MacLugash geeft de bal voor. López Ramírez is nu in balbezit. López Ramírez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
MacLugash zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Luntraru is nu in balbezit. Luntraru geeft een lange en hoge pass. Nowosad rent richting de bal. Nowosad haalt uit met een fantastische trap. De la Guarda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Provincial Ranco 53%, Arica FC 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Provincial Ranco - Arica FC 0:0

59e minuut.
Scarangella maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Cuadros kopt de bal weg. Dũng probeert de bal aan de voet te houden. Martel is nu in balbezit. Martel draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Neculau bokst de bal weg.

61e minuut.
Isami met de inworp. López Ramírez kan de bal niet met de borst controleren. Mackenna rent richting de bal. López Ramírez onderschept slim de pass. López Ramírez geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Mackenna passt de bal zonder na te denken. Rubli rent richting de bal. Martel verovert de bal door een tackle van achteren. Dũng is nu in balbezit. Dũng haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Martel is nu in balbezit. Dũng is nu in balbezit. Martel is nu in balbezit. Dũng rent richting de bal. Dũng schiet op doel. Neculau bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
López Ramírez met een sublieme pass. Daar is Isami, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mackenna begaat een overtreding. Isami raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Isami kan niet meer verder spelen. Grajeda komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Ziętara probeert de bal aan de voet te houden. MacLugash onderschept slim de pass. Quiñelef bereikt de bal nog maar net als eerste. MacLugash onderschept slim de pass. MacLugash geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Provincial Ranco 48%, Arica FC 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Provincial Ranco - Arica FC 0:0