Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arica FC Provincial Ranco
Normal Tactiek B!
51% Balbezit 49%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
33.4 gemiddelde waardering 31.3
good Schieten good
weak Passen unsatisfactory
weak Verdedigen weak


12e minuut.
Inworp. Scarangella met de inworp. Quiñelef speelt de bal door. Ziętara is nu in balbezit. Ziętara geeft een lange en hoge pass. Neculau kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Mackenna kopt de bal weg. López Ramírez kan de bal niet met de borst controleren. Dũng verovert de bal door een tackle van achteren. Martel is nu in balbezit. Martel draait met de bal, schiet en ... Neculau kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Luntraru kopt de bal weg. López Ramírez probeert de bal aan de voet te houden. Dũng rent richting de bal. Martel bereikt de bal nog maar net als eerste. Martel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Luntraru geeft een lange en hoge pass. Catrame kopt de bal weg. Nowosad bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowosad schiet op doel. De la Guarda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Quiñelef speelt de bal door. Cuadros rent richting de bal. Pourliotopoulos schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Pourliotopoulos naar de kleedkamers voor een vroege douche.

42e minuut.
Mackenna passt de bal in één keer door. Martel probeert de bal met de borst te controleren. Cuadros rent richting de bal. Cuadros draait met de bal, schiet en ... Neculau werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arica FC - Provincial Ranco 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arica FC 66%, Provincial Ranco 34%.
Arica FC - Provincial Ranco 0:1

47e minuut.
Klungelig pakt López Ramírez de bal. López Ramírez geeft een hoge lob. Catrame rent richting de bal. Catrame haalt uit met een fantastische trap. De la Guarda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Arica FC - Provincial Ranco 1:1

50e minuut.
Ziętara onderschept slim de pass. Ziętara passt de bal in één keer door. Martel is nu in balbezit. Martel haalt uit met een fantastische trap. Neculau maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arica FC - Provincial Ranco 1:2

65e minuut.
Leone bereikt de bal nog maar net als eerste. MacLugash onderschept slim de pass. MacLugash passt de bal in één keer door. Nowosad bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowosad haalt uit met een fantastische trap. De la Guarda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Arica FC - Provincial Ranco 2:2

68e minuut.
Dũng verovert de bal door een tackle van achteren. Cuadros bereikt de bal nog maar net als eerste. Dũng bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Cuadros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cuadros haalt uit met een fantastische trap. Neculau bokst de bal weg.

73e minuut.
Cuadros probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. López Ramírez probeert naar een medespeler te passen. Catrame is nu in balbezit. Catrame heeft problemen om de bal te vangen. Catrame draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
MacLugash kopt de bal weg. Luntraru rent richting de bal. Quiñelef begaat een overtreding. Luntraru moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Luntraru kan niet meer verder spelen. Bucă komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Ziętara is nu in balbezit. Ziętara geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Pozo de bal onder controle te krijgen. Martel rent richting de bal. Martel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Neculau trapt de bal weg. Leone is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van MacLugash. Leone roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Leone kan niet meer verder spelen. Liapakis komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arica FC 62%, Provincial Ranco 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Arica FC - Provincial Ranco 2:2