Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SGLC husares
cccc Tactiek ssss
42% Balbezit 58%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
33 gemiddelde waardering 33.2
redelijk Schieten redelijk
zwak Passen redelijk
matig Verdedigen matig


4e minuut.
Sarmiento rent richting de bal. Sarmiento speelt de bal door. Radosavljević is nu in balbezit. Radosavljević schiet op doel. Fazilov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SGLC - husares 0:1

8e minuut.
García met een sublieme pass. Rejón is nu in balbezit. García Andrade tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. García Andrade krijgt een gele kaart. Rejón is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Donoso met een snel genomen vrije trap. Fazilov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Airo heeft problemen om de bal te vangen. Radosavljević rent richting de bal. Radosavljević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SGLC - husares 0:2

13e minuut.
Chandía probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Bunge Frers stond buitenspel. Chandía maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Radosavljević kan de bal niet met de borst controleren. Radosavljević draait met de bal, schiet en ... Fazilov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Sarmiento rent richting de bal. Sarmiento passt de bal met de wreef. Radosavljević rent richting de bal. Radosavljević haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Jurinić de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Fazilov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Loria probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tupper de bal. Tupper passt de bal zonder na te denken. Bunge Frers is nu in balbezit. Bunge Frers haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Ibeas neemt vlug de vrije trap. Darcourt kopt de bal weg. Klungelig pakt Jurinić de bal. Radosavljević rent richting de bal. Radosavljević draait met de bal, schiet en ... Fazilov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Loria is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Darcourt. Loria is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Loria met een snel genomen vrije trap. Bunge Frers krijgt zijn hoofd ertegen. Izquierdo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Labarca heeft problemen om de bal te vangen. Tupper bereikt de bal nog maar net als eerste. Tupper geeft de bal voor. Zenteno is nu in balbezit. Zenteno haalt uit met een fantastische trap. Izquierdo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SGLC 59%, husares 41%.
SGLC - husares 0:2

48e minuut.
Klungelig pakt Labarca de bal. Labarca geeft een lange en hoge pass. Radosavljević is nu in balbezit. Radosavljević schiet op doel. De bal raakt de paal.

52e minuut.
Darcourt bereikt de bal nog maar net als eerste. Capoušek bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Darcourt. Capoušek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Airo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Izquierdo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Darcourt onderschept slim de pass. Darcourt geeft een hoge lob. Radosavljević rent richting de bal. Radosavljević schiet op doel. Fazilov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SGLC - husares 0:3

60e minuut.
Airo geeft een hoge lob. Chandía onderschept slim de pass. Zenteno met een sublieme pass. Bunge Frers bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunge Frers schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Gadomski is nu in balbezit. Gadomski geeft een hoge lob. Hernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernández draait met de bal, schiet en ... Fazilov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Hernández met een sublieme pass. García is nu in balbezit. García met een sublieme pass. Radosavljević is nu in balbezit. Radosavljević draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Rejón geeft een lange en hoge pass. Capoušek kopt de bal weg. Klungelig pakt García Andrade de bal. Hernández is nu in balbezit. Hernández draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Zenteno met een sublieme pass. Darcourt probeert naar een medespeler te passen. Ibeas is nu in balbezit. Hernández verovert de bal door een tackle van achteren. Hernández haalt uit met een fantastische trap. Fazilov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SGLC 64%, husares 36%.
SGLC - husares 0:3