Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
husares SGLC
ssss Tactiek copachile
54% Balbezit 46%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
32.8 gemiddelde waardering 33.6
redelijk Schieten redelijk
redelijk Passen zwak
matig Verdedigen matig


6e minuut.
Gadomski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Koszela komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Caraiman passt de bal zonder na te denken. Chandía is nu in balbezit. Chandía geeft de bal voor. Radosavljević is nu in balbezit. Radosavljević draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Inworp. Donoso met een snelle inworp. Rejón bereikt de bal nog maar net als eerste. Rejón geeft een hoge lob. Radosavljević springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Donoso passt de bal met de wreef. García rent richting de bal. García met een sublieme pass. Radosavljević rent richting de bal. Radosavljević draait met de bal, schiet en ... Fazilov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Loria bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarmiento verovert de bal door een tackle van achteren. Radosavljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Radosavljević draait met de bal, schiet en ... Fazilov werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

31e minuut.
Labarca geeft de bal voor. Capoušek rent richting de bal. Capoušek passt de bal met de wreef. Tupper is nu in balbezit. Tupper draait met de bal, schiet en ... Egaña probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Jurinić is nu in balbezit. Jurinić geeft de bal voor. Radosavljević rent richting de bal. Radosavljević draait met de bal, schiet en ... Fazilov maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

34e minuut.
Chandía geeft de bal voor. Zenteno geeft een lange en hoge pass. Tupper kopt de bal weg. Bunge Frers is nu in balbezit. Bunge Frers haalt uit met een fantastische trap. Egaña probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Zenteno is nu in balbezit. Donoso begaat een overtreding. Zenteno raakt geblesseerd tijdens het duel. Zenteno zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bunge Frers krijgt zijn hoofd ertegen. Chandía verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
husares - SGLC 0:1

40e minuut.
Egaña trapt de bal weg van het doel. García kopt de bal weg. Radosavljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Radosavljević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
husares - SGLC 1:1

43e minuut.
Rejón kopt de bal weg. Daar is Radosavljević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jurinić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jurinić krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Capoušek is nu in balbezit. Donoso onderschept slim de pass. Met opzet legt García Andrade zijn tegenspeler op de grond. García Andrade krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: husares 52%, SGLC 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
husares - SGLC 1:1

48e minuut.
Radosavljević rent richting de bal. Jurinić verovert de bal door een tackle van achteren. García rent richting de bal. Radosavljević is nu in balbezit. Radosavljević schiet op doel. Fazilov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Labarca zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Loria speelt de bal door. Caraiman is nu in balbezit. Tupper bereikt de bal nog maar net als eerste. Tupper schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
husares - SGLC 1:2

58e minuut.
Chandía geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tupper met een snelle inworp. Caraiman probeert de bal met de borst te controleren. Caraiman geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
García Andrade rent richting de bal. Rejón onderschept slim de pass. Rejón geeft een hoge lob. Klungelig pakt García de bal. Hernández bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Darcourt kopt de bal weg. Daar is Rejón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rejón passt de bal zonder na te denken. Hernández rent richting de bal. Hernández haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Fazilov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: husares 41%, SGLC 59%.
husares - SGLC 1:2