Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jesus es el Señor FC East Tokyo United
ataque arriba Tactiek Jürgen Klopp
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 21
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
42.5 gemiddelde waardering 55.7
redelijk Schieten zeer goed
goed Passen goed
solide Verdedigen zeer goed


7e minuut.
Marszałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Abächerli onderschept slim de pass. Abächerli speelt de bal door. Ambasador bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambasador schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Antczak met een snelle inworp. Buluggiu speelt de bal door. Chrestensen is nu in balbezit. Chrestensen draait met de bal, schiet en ... Picão kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Vindenes met een sublieme pass. Buluggiu kopt de bal weg. Prusik heeft problemen om de bal te vangen. Kuczkó rent richting de bal. Kuczkó schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Antczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Antczak probeert naar een medespeler te passen. Chrestensen is nu in balbezit. Chrestensen haalt uit met een fantastische trap. Picão werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Marszałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambasador rent richting de bal. Mosquera onderschept slim de pass. Abächerli onderschept slim de pass. Abächerli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jesus es el Señor FC - East Tokyo United 0:1

34e minuut.
Pozas rent richting de bal. Buluggiu onderschept slim de pass. Buluggiu speelt de bal door. Kuczkó bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuczkó draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Bruck zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Buluggiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Buluggiu probeert naar een medespeler te passen. Chrestensen is nu in balbezit. Chrestensen draait met de bal, schiet en ... Picão bokst de bal weg.

43e minuut.
Ambasador is nu in balbezit. Marszałek verovert de bal door een tackle van achteren. Caldito onderschept slim de pass. Caldito draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Chrestensen kan de bal niet met de borst controleren. Buluggiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Prusik onderschept slim de pass. Chrestensen rent richting de bal. Chrestensen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jesus es el Señor FC 53%, East Tokyo United 47%.
Jesus es el Señor FC - East Tokyo United 0:1

57e minuut.
Abächerli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambasador bereikt de bal nog maar net als eerste. Abächerli is nu in balbezit. Ambasador bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambasador haalt uit met een fantastische trap. Vindenes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Caldito bereikt de bal nog maar net als eerste. Caldito draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jesus es el Señor FC - East Tokyo United 0:2

59e minuut.
Klungelig pakt Butulan de bal. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Kuczkó stond buitenspel. Prusik neemt vlug de vrije trap. Caldito rent richting de bal. Caldito schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Pozas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pozas geeft de bal voor. Ambasador is nu in balbezit. Ambasador schiet op doel. Vindenes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jesus es el Señor FC - East Tokyo United 0:3

64e minuut.
Pozas verovert de bal door een tackle van achteren. Pozas speelt de bal door. Caldito bereikt de bal nog maar net als eerste. Caldito haalt uit met een fantastische trap. Vindenes probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vindenes trapt de bal weg van het doel. Pozas kopt de bal weg. Caldito heeft problemen om de bal te vangen. Caldito haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Borgulya is nu in balbezit. Borgulya geeft de bal voor. Ambasador is nu in balbezit. Ambasador haalt uit met een fantastische trap. Vindenes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jesus es el Señor FC - East Tokyo United 0:4

74e minuut.
Caldito met een sublieme pass. Mosquera bereikt de bal nog maar net als eerste. Abächerli verovert de bal door een tackle van achteren. Ambasador is nu in balbezit. Ambasador schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Abächerli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abächerli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jesus es el Señor FC - East Tokyo United 0:5

75e minuut.
Chrestensen heeft problemen om de bal te vangen. Chrestensen passt de bal zonder na te denken. Marszałek is nu in balbezit. Ambasador onderschept slim de pass. Ambasador schiet op doel. Vindenes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Abächerli is nu in balbezit. Abächerli schiet op doel. Vindenes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jesus es el Señor FC - East Tokyo United 0:6

81e minuut.
Pozas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pozas passt de bal zonder na te denken. Caldito rent richting de bal. Caldito draait met de bal, schiet en ... Vindenes maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jesus es el Señor FC 58%, East Tokyo United 42%.
Jesus es el Señor FC - East Tokyo United 0:6