Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
East Tokyo United Jesus es el Señor FC
Jürgen Klopp Tactiek ataque arriba
55% Balbezit 45%
41% Spel op eigen helft 59%
22 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 3
51.2 gemiddelde waardering 40.7
excellent Schieten good
good Passen average
very good Verdedigen good


10e minuut.
Kuczkó heeft problemen om de bal te vangen. Kuczkó geeft de bal voor. Wahby is nu in balbezit. Chrestensen verovert de bal door een tackle van achteren. Chrestensen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
East Tokyo United - Jesus es el Señor FC 0:1

12e minuut.
Kuczkó bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuczkó passt de bal zonder na te denken. Posso rent richting de bal. Posso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
East Tokyo United - Jesus es el Señor FC 0:2

14e minuut.
Byśkiniewicz is nu in balbezit. Posso onderschept slim de pass. Posso passt de bal met de wreef. Chrestensen bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrestensen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
East Tokyo United - Jesus es el Señor FC 0:3

16e minuut.
Marszałek kopt de bal weg. Daar is Kratka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pozas speelt de bal door. Caldito bereikt de bal nog maar net als eerste. Caldito schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Abächerli geeft een lange en hoge pass. Caldito bereikt de bal nog maar net als eerste. Marszałek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Caldito raakt geblesseerd tijdens het duel. Ambasador wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Klungelig pakt Caldito de bal. Caldito speelt de bal door. Ambasador is nu in balbezit. Ambasador haalt uit met een fantastische trap. Vindenes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
East Tokyo United - Jesus es el Señor FC 1:3

29e minuut.
Pozas geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Caldito geeft de bal voor. Abächerli is nu in balbezit. Abächerli schiet op doel. Vindenes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
East Tokyo United - Jesus es el Señor FC 2:3

36e minuut.
Pozas geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pérez de bal. Abächerli rent richting de bal. Abächerli draait met de bal, schiet en ... Naams probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal vliegt tegen de lat. Vindenes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Caldito rent richting de bal. Caldito passt de bal met de wreef. Ambasador bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambasador draait met de bal, schiet en ... Vindenes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
East Tokyo United - Jesus es el Señor FC 3:3

42e minuut.
Kuczkó bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuczkó probeert naar een medespeler te passen. Posso is nu in balbezit. Posso schiet op doel. Valderrama probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
East Tokyo United - Jesus es el Señor FC 3:4

43e minuut.
Kratka geeft een lange en hoge pass. Bruck probeert de bal met de borst te controleren. Ambasador rent richting de bal. Ambasador haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: East Tokyo United 50%, Jesus es el Señor FC 50%.
East Tokyo United - Jesus es el Señor FC 3:4

46e minuut.
Klungelig pakt Posso de bal. Chrestensen rent richting de bal. Abächerli rent richting de bal. Abächerli schiet op doel. Vindenes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
East Tokyo United - Jesus es el Señor FC 4:4

48e minuut.
Kuczkó met een sublieme pass. Godylewicz rent richting de bal. Godylewicz probeert naar een medespeler te passen. Ambasador bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambasador draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Marszałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Caldito verovert de bal door een tackle van achteren. Caldito haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
East Tokyo United - Jesus es el Señor FC 5:4

52e minuut.
Pozas rent richting de bal. Kuczkó verovert de bal door een tackle van achteren. Kuczkó probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Chrestensen de bal. Chrestensen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Marszałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Marszałek geeft een lange en hoge pass. Ambasador rent richting de bal. Ambasador schiet op doel. Vindenes probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
East Tokyo United - Jesus es el Señor FC 6:4

59e minuut.
Kratka passt de bal zonder na te denken. Ðức Bình is nu in balbezit. Ðức Bình geeft een hoge lob. Abächerli rent richting de bal. Abächerli schiet op doel. Vindenes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Bruck raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Surga komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Ðức Bình rent richting de bal. Kuczkó verovert de bal door een tackle van achteren. Kuczkó passt de bal met de wreef. Chrestensen bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrestensen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
East Tokyo United - Jesus es el Señor FC 6:5

66e minuut.
Abächerli bereikt de bal nog maar net als eerste. Abächerli passt de bal in één keer door. Ambasador rent richting de bal. Ambasador draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
East Tokyo United - Jesus es el Señor FC 7:5

76e minuut.
Borgulya rent richting de bal. Borgulya probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ambasador de bal. Abächerli is nu in balbezit. Abächerli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Abächerli bereikt de bal nog maar net als eerste. Borgulya rent richting de bal. Borgulya met een sublieme pass. Ambasador is nu in balbezit. Ambasador haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
East Tokyo United - Jesus es el Señor FC 8:5

79e minuut.
Kuczkó is nu in balbezit. Ambasador is nu in balbezit. Surga maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Surga moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Surga schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Ambasador is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Byśkiniewicz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Abächerli rent richting de bal. Abächerli schiet op doel. Vindenes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
East Tokyo United - Jesus es el Señor FC 9:5

87e minuut.
Borgulya heeft problemen om de bal te vangen. Borgulya passt de bal met de wreef. Abächerli is nu in balbezit. Abächerli draait met de bal, schiet en ... Vindenes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
East Tokyo United - Jesus es el Señor FC 10:5

89e minuut.
Caldito is nu in balbezit. Caldito passt de bal met de wreef. Ambasador rent richting de bal. Ambasador schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: East Tokyo United 33%, Jesus es el Señor FC 67%.
East Tokyo United - Jesus es el Señor FC 10:5