Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CHROBRY_1946 Boillat`s
S-Fl-L Tactiek 5212
44% Balbezit 56%
65% Spel op eigen helft 35%
0 Doelpogingen 16
4 Overtredingen 4
3 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 14
61.6 gemiddelde waardering 73.5
zeer goed Schieten wonderbaarlijk
zeer goed Passen uitmuntend
formidabel Verdedigen formidabel


5e minuut.
Bădilă verovert de bal door een tackle van achteren. Maier rent richting de bal. Rettore tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rettore krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Klungelig pakt Badiale de bal. Kammer rent richting de bal. Giergiel is nu in balbezit. Giergiel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CHROBRY_1946 - Boillat`s 0:1

11e minuut.
Maier passt de bal met de wreef. Criciúma met een sublieme pass. Wrockowiak geeft de bal voor. Kammer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kammer draait met de bal, schiet en ... Çayır bokst de bal weg.

17e minuut.
Criciúma passt de bal zonder na te denken. Brief is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Young. Young krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Bădilă verovert de bal door een tackle van achteren. Bădilă speelt de bal door. Ferret is nu in balbezit. Ferret geeft een hoge lob. Giergiel krijgt zijn hoofd ertegen. Çayır kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kammer is nu in balbezit. Kammer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CHROBRY_1946 - Boillat`s 0:2

34e minuut.
Rósa kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ferret zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maier speelt de bal door. Ferret geeft de bal voor. Çayır probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kammer rent richting de bal. Kammer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CHROBRY_1946 - Boillat`s 0:3

37e minuut.
Maier rent richting de bal. Maier passt de bal met de wreef. Daar is Brief, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brief geeft een hoge lob. Kammer krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Badiale kopt de bal weg. Bierli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferret verovert de bal door een tackle van achteren. Ferret geeft een lange en hoge pass. Kammer krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHROBRY_1946 63%, Boillat`s 37%.
CHROBRY_1946 - Boillat`s 0:3

51e minuut.
Maier is nu in balbezit. Maier passt de bal met de wreef. Brief rent richting de bal. Brief geeft de bal voor. Giergiel springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Badiale geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Rouvenaz stond buitenspel. Wrockowiak neemt vlug de vrije trap. Brief rent richting de bal. Brief geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kammer is nu in balbezit. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
CHROBRY_1946 - Boillat`s 0:4

59e minuut.
Łojek geeft een hoge lob. Giergiel rent richting de bal. Kammer is nu in balbezit. Kammer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CHROBRY_1946 - Boillat`s 0:5

68e minuut.
Wrockowiak speelt de bal door. Young is nu in balbezit. Maier schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Maier krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Maier geeft de bal voor. Giergiel rent richting de bal. Badiale legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Badiale krijgt een gele kaart. Giergiel raakt geblesseerd tijdens het duel. Kammer legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Çayır bokst de bal weg.

73e minuut.
Jałyński onderschept slim de pass. Jałyński geeft een hoge lob. Brief controleert de bal met de borst. Kounadis onderschept slim de pass. Kounadis geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Ferret geeft een lange en hoge pass. Brief kopt de bal weg. Kammer rent richting de bal. Kammer haalt uit met een fantastische trap. Çayır maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CHROBRY_1946 - Boillat`s 0:6

90e minuut.
Kammer is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Brief zal de hoekschop nemen. Kammer maakt een snoekduik en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Badiale de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
CHROBRY_1946 - Boillat`s 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHROBRY_1946 67%, Boillat`s 33%.
CHROBRY_1946 - Boillat`s 0:7