Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Diamond RP Sambor Tczew
trening Tactiek aaa
40% Balbezit 60%
65% Spel op eigen helft 35%
3 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
32.4 gemiddelde waardering 45.5
adequate Schieten good
adequate Passen average
weak Verdedigen solid


4e minuut.
Docan geeft de bal voor. Holf kopt de bal weg. Añor heeft problemen om de bal te vangen. Əmirli verovert de bal door een tackle van achteren. Kostić geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Białek passt de bal zonder na te denken. Daar is Mălureanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ştogrin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ştogrin krijgt een gele kaart. Mălureanu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mălureanu komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Añor rent richting de bal. Krupczak verovert de bal door een tackle van achteren. Holf verovert de bal door een tackle van achteren. Holf draait met de bal, schiet en ... Babski probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Kostić met een sublieme pass. Holf rent richting de bal. Holf passt de bal zonder na te denken. Añor is nu in balbezit. Añor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Diamond RP - Sambor Tczew 0:1

19e minuut.
Gotto geeft een hoge lob. Daar is Kostić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ştogrin is nu in balbezit. Mălureanu onderschept slim de pass. Mălureanu geeft de bal voor. Babski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Ştogrin geeft de bal voor. Inworp. Kostić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Holf rent richting de bal. Holf haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Mălureanu is nu in balbezit. Mălureanu passt de bal zonder na te denken. Białek speelt de bal door. Añor rent richting de bal. Añor schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Komar verovert de bal door een tackle van achteren. Gotto onderschept slim de pass. Gotto geeft de bal voor. Añor bereikt de bal nog maar net als eerste. Añor draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Añor is nu in balbezit. Añor draait met de bal, schiet en ... Babski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

33e minuut.
Ferta is nu in balbezit. Bălănescu rent richting de bal. Ferta met een sublieme pass. Zabala bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabala haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Mălureanu rent richting de bal. Mălureanu probeert naar een medespeler te passen. Kostić rent richting de bal. Kostić haalt uit met een fantastische trap. Babski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Pericich met een sublieme pass. Holf geeft een hoge lob. Krupczak rent richting de bal. Añor verovert de bal door een tackle van achteren. Añor schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Əmirli probeert de bal aan de voet te houden. Añor rent richting de bal. Añor draait met de bal, schiet en ... Babski probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diamond RP 74%, Sambor Tczew 26%.
Diamond RP - Sambor Tczew 0:1

46e minuut.
Zajączkowski komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Gotto rent richting de bal. Klungelig pakt Gotto de bal. Gotto probeert naar een medespeler te passen. Holf rent richting de bal. Holf haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Diamond RP - Sambor Tczew 0:2

64e minuut.
Mijakowski geeft de bal voor. Docan geeft de bal voor. Kostić kopt de bal weg. Añor rent richting de bal. Añor haalt uit met een fantastische trap. Babski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Añor rent richting de bal. Paal! Añor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Diamond RP - Sambor Tczew 0:3

67e minuut.
Zabala is nu in balbezit. Pericich bereikt de bal nog maar net als eerste. Pericich geeft de bal voor. Holf rent richting de bal. Holf draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Diamond RP - Sambor Tczew 0:4

73e minuut.
Komar is nu in balbezit. Zajączkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Komar is nu in balbezit. Zajączkowski geeft een lange en hoge pass. Dubrawski krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Diamond RP - Sambor Tczew 1:4

73e minuut.
Koszek komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Holf bereikt de bal nog maar net als eerste. Holf passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Gotto de bal. Gotto geeft een lange en hoge pass. Kostić maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Holf schiet op doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Əmirli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Holf controleert de bal met de borst. Holf haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diamond RP 55%, Sambor Tczew 45%.
Diamond RP - Sambor Tczew 1:4