Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sambor Tczew Diamond RP
aaa Tactiek trening
57% Balbezit 43%
32% Spel op eigen helft 68%
19 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.2 gemiddelde waardering 33.3
solid Schieten adequate
average Passen adequate
good Verdedigen weak


2e minuut.
Zabala is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mălureanu. Zabala is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mijakowski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pavlovic probeert naar een medespeler te passen. Kostić kopt de bal weg. Añor rent richting de bal. Añor draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Misrun rent richting de bal. Misrun haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sambor Tczew - Diamond RP 1:0

6e minuut.
Pericich speelt de bal door. Añor is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Əmirli. Əmirli krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Pericich geeft de bal voor. Mijakowski met een sublieme pass. Ştogrin heeft problemen om de bal te vangen. Kostić verovert de bal door een tackle van achteren. Kostić geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Misrun is nu in balbezit. Əmirli legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Misrun raakt geblesseerd tijdens het duel. Əmirli probeert de bal aan de voet te houden. Añor kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Kostić is nu in balbezit. Kostić passt de bal in één keer door. Krupczak rent richting de bal. Añor onderschept slim de pass. Añor haalt uit met een fantastische trap. Babski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Misrun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Misrun haalt uit met een fantastische trap. Babski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Añor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Añor schiet op doel. Babski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sambor Tczew - Diamond RP 2:0

23e minuut.
Białek speelt de bal door. Misrun rent richting de bal. Añor rent richting de bal. Misrun rent richting de bal. Misrun schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Zecca kopt de bal weg. Gotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Gotto geeft de bal voor. Białek is nu in balbezit. Białek geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

41e minuut.
Mijakowski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kostić met een snelle inworp. Añor rent richting de bal. Añor schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sambor Tczew 27%, Diamond RP 73%.
Sambor Tczew - Diamond RP 2:0

46e minuut.
Zajączkowski komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Nicoliţă geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gotto met een snelle inworp. Pericich is nu in balbezit. Pericich geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Zecca bereikt de bal nog maar net als eerste. Zecca geeft een lange en hoge pass. Añor is nu in balbezit. Añor haalt uit met een fantastische trap. Babski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Sambor Tczew - Diamond RP 3:0

54e minuut.
Mijakowski geeft een hoge lob. Inworp. Kostić met de inworp. Añor rent richting de bal. Añor geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Kostić rent richting de bal. Kostić probeert naar een medespeler te passen. Añor bereikt de bal nog maar net als eerste. Añor haalt uit met een fantastische trap. Babski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sambor Tczew - Diamond RP 4:0

62e minuut.
Zecca met een snelle inworp. Gotto geeft een hoge lob. Mijakowski heeft problemen om de bal te vangen. Misrun rent richting de bal. Misrun haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Sambor Tczew - Diamond RP 5:0

68e minuut.
Gotto rent richting de bal. Gotto met een sublieme pass. Añor bereikt de bal nog maar net als eerste. Añor haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Koszek komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Zajączkowski geeft de bal voor. Koszek rent richting de bal. Bălănescu rent richting de bal. Bălănescu draait met de bal, schiet en ... Dubrawski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Komar speelt de bal door. Koszek rent richting de bal. Koszek speelt de bal door. Dubrawski is nu in balbezit. Dubrawski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Mălureanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mălureanu passt de bal zonder na te denken. Añor probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Misrun bereikt de bal nog maar net als eerste. Misrun haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sambor Tczew - Diamond RP 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sambor Tczew 37%, Diamond RP 63%.
Sambor Tczew - Diamond RP 6:0