Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sambor Tczew 1910 RTS Widzew Łódź
aaa Tactiek 442
53% Balbezit 47%
37% Spel op eigen helft 63%
16 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.4 gemiddelde waardering 37.5
good Schieten adequate
average Passen adequate
solid Verdedigen adequate


1e minuut.
Añor is nu in balbezit. Leonardi onderschept slim de pass. Leonardi met een sublieme pass. Holf bereikt de bal nog maar net als eerste. Holf haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Kostić geeft een lange en hoge pass. Gotto kopt de bal weg. Mălureanu met een sublieme pass. Holf is nu in balbezit. Holf haalt uit met een fantastische trap. Gallegos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Leonardi passt de bal zonder na te denken. Røsand is nu in balbezit. Mălureanu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mălureanu krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Gotto is nu in balbezit. Papandrea begaat een overtreding. Gotto is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pericich zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Añor krijgt zijn hoofd ertegen. Gallegos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Kostić rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bellaria. Kostić raakt geblesseerd tijdens het duel. Kostić met een snel genomen vrije trap. Añor maakt een snoekduik en kopt de bal. Gallegos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Gotto probeert naar een medespeler te passen. Mălureanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mălureanu passt de bal in één keer door. Añor rent richting de bal. Añor draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sambor Tczew 38%, 1910 RTS Widzew Łódź 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sambor Tczew - 1910 RTS Widzew Łódź 0:0

56e minuut.
Tsavdaridis is nu in balbezit. Białek geeft een lange en hoge pass. Tsavdaridis probeert de bal aan de voet te houden. Añor is nu in balbezit. Añor schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Kostić passt de bal zonder na te denken. Holf bereikt de bal nog maar net als eerste. Holf passt de bal met de wreef. Añor is nu in balbezit. Añor haalt uit met een fantastische trap. Gallegos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sambor Tczew - 1910 RTS Widzew Łódź 1:0

64e minuut.
Norja kopt de bal weg. Papandrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Papandrea met een sublieme pass. Røsand rent richting de bal. Røsand draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Daar is Mălureanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mălureanu passt de bal in één keer door. Micheli is nu in balbezit. Holf verovert de bal door een tackle van achteren. Holf haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Mălureanu passt de bal met de wreef. Añor bereikt de bal nog maar net als eerste. Valtadoros begaat een overtreding. Añor raakt geblesseerd tijdens het duel. Holf wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gallegos trapt de bal weg. Gotto kopt de bal weg. Holf rent richting de bal. Holf geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sambor Tczew 37%, 1910 RTS Widzew Łódź 63%.
Sambor Tczew - 1910 RTS Widzew Łódź 1:0