Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
1910 RTS Widzew Łódź Sambor Tczew
442 Tactiek aaa
50% Balbezit 50%
66% Spel op eigen helft 34%
4 Doelpogingen 24
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.2 gemiddelde waardering 47.4
adequate Schieten solid
adequate Passen average
adequate Verdedigen good


15e minuut.
Kostić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Añor rent richting de bal. Añor passt de bal met de wreef. Pericich rent richting de bal. Pericich haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Pericich kopt de bal weg. Añor rent richting de bal. Leonardi probeert naar een medespeler te passen. Añor is nu in balbezit. Añor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
1910 RTS Widzew Łódź - Sambor Tczew 0:1

18e minuut.
Añor geeft de bal voor. Daar is Micheli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Misrun bereikt de bal nog maar net als eerste. Misrun schiet op doel. Gallegos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1910 RTS Widzew Łódź - Sambor Tczew 0:2

20e minuut.
Añor bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsavdaridis probeert naar een medespeler te passen. Misrun is nu in balbezit. Misrun draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
1910 RTS Widzew Łódź - Sambor Tczew 0:3

23e minuut.
Kostić rent richting de bal. Kostić passt de bal zonder na te denken. Gotto speelt de bal door. Misrun is nu in balbezit. Misrun schiet op doel. Gallegos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Añor is nu in balbezit. Añor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
1910 RTS Widzew Łódź - Sambor Tczew 0:4

26e minuut.
Añor kan de bal niet met de borst controleren. Misrun bereikt de bal nog maar net als eerste. Añor is nu in balbezit. Añor schiet op doel. Gallegos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1910 RTS Widzew Łódź - Sambor Tczew 0:5

30e minuut.
Leonardi probeert naar een medespeler te passen. Wolny met een sublieme pass. Røsand rent richting de bal. Tsavdaridis rent richting de bal. Tsavdaridis geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Papandrea passt de bal zonder na te denken. Norja bereikt de bal nog maar net als eerste. Norja passt de bal zonder na te denken. Røsand is nu in balbezit. Røsand schiet op doel. De bal raakt de paal.

39e minuut.
Gotto onderschept slim de pass. Kostić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostić passt de bal in één keer door. Añor is nu in balbezit. Añor haalt uit met een fantastische trap. Gallegos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1910 RTS Widzew Łódź 66%, Sambor Tczew 34%.
1910 RTS Widzew Łódź - Sambor Tczew 0:5

46e minuut.
Papapanos komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Pericich onderschept slim de pass. Pericich speelt de bal door. Valtadoros is nu in balbezit. Misrun onderschept slim de pass. Misrun schiet op doel. Gallegos bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
1910 RTS Widzew Łódź - Sambor Tczew 0:6

53e minuut.
Zhi is nu in balbezit. Pericich onderschept slim de pass. Pericich met een sublieme pass. Misrun is nu in balbezit. Misrun draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
1910 RTS Widzew Łódź - Sambor Tczew 0:7

55e minuut.
Valtadoros met een harde bal richting middenveld. Mălureanu speelt de bal door. Misrun is nu in balbezit. Añor rent richting de bal. Añor draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Papandrea speelt de bal door. Norja rent richting de bal. Norja passt de bal in één keer door. Røsand is nu in balbezit. Røsand draait met de bal, schiet en ... Pavlovic probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pericich heeft problemen om de bal te vangen. Norja rent richting de bal. Norja schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Mălureanu speelt de bal door. Kostić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostić passt de bal zonder na te denken. Misrun is nu in balbezit. Misrun draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Mălureanu met een sublieme pass. Kostić bereikt de bal nog maar net als eerste. Misrun bereikt de bal nog maar net als eerste. Misrun schiet op doel. Na een snelle pass probeert Micheli de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gotto geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kostić kopt de bal weg. Añor heeft problemen om de bal te vangen. Añor schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Gotto met een sublieme pass. Añor rent richting de bal. Añor passt de bal in één keer door. Misrun bereikt de bal nog maar net als eerste. Misrun haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Micheli geeft de bal voor. Añor probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mălureanu kopt de bal weg. Daar is Añor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Añor haalt uit met een fantastische trap. Gallegos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Micheli bereikt de bal nog maar net als eerste. Añor onderschept slim de pass. Añor schiet op doel. Gallegos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1910 RTS Widzew Łódź - Sambor Tczew 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1910 RTS Widzew Łódź 67%, Sambor Tczew 33%.
1910 RTS Widzew Łódź - Sambor Tczew 0:8