Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OverPowers Diamond RP
OP Tactiek trening
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
12 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
43.7 gemiddelde waardering 33.4
solid Schieten adequate
adequate Passen adequate
good Verdedigen weak


16e minuut.
Daar is Ştogrin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Komar met een sublieme pass. Klungelig pakt Mijakowski de bal. Berendei rent richting de bal. Berendei schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Bălănescu probeert naar een medespeler te passen. Kwiecień bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabala begaat een overtreding. Zabala krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Kwiecień rent richting de bal. Kwiecień geeft een hoge lob. Berendei bereikt de bal nog maar net als eerste. Berendei schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
OverPowers - Diamond RP 1:0

45e minuut.
Zajączkowski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OverPowers 42%, Diamond RP 58%.
OverPowers - Diamond RP 1:0

47e minuut.
Maghiran passt de bal met de wreef. Kwiecień rent richting de bal. Kwiecień passt de bal zonder na te denken. Berendei is nu in balbezit. Berendei haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OverPowers - Diamond RP 2:0

51e minuut.
Kwiecień probeert naar een medespeler te passen. Maghiran is nu in balbezit. Maghiran passt de bal zonder na te denken. Berendei is nu in balbezit. Berendei schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. İnce zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Əmirli rent richting de bal. Blavnsfeldt onderschept slim de pass. Blavnsfeldt draait met de bal, schiet en ... Babski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
OverPowers - Diamond RP 3:0

71e minuut.
Inworp. Koszek komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Na een snelle pass probeert Zajączkowski de bal onder controle te krijgen. Kwiecień is nu in balbezit. Kwiecień passt de bal zonder na te denken. Berendei is nu in balbezit. Berendei schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
OverPowers - Diamond RP 4:0

76e minuut.
Krupczak geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. İnce met de inworp. Blavnsfeldt rent richting de bal. Blavnsfeldt schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Varga rent richting de bal. Kwiecień is nu in balbezit. Kwiecień geeft de bal voor. Berendei is nu in balbezit. Berendei geeft de bal voor. Babski bokst de bal weg.

89e minuut.
Kuys speelt de bal door. İnce met een sublieme pass. Blavnsfeldt is nu in balbezit. Blavnsfeldt schiet op doel. Babski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OverPowers - Diamond RP 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OverPowers 41%, Diamond RP 59%.
OverPowers - Diamond RP 5:0