Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Diamond RP OverPowers
trening Tactiek OP
46% Balbezit 54%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
33.6 gemiddelde waardering 38.8
adequate Schieten solid
adequate Passen adequate
weak Verdedigen average


11e minuut.
Ramsay geeft een hoge lob. Eben is nu in balbezit. Eben passt de bal met de wreef. Berendei rent richting de bal. Berendei haalt uit met een fantastische trap. Babski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Ştogrin speelt de bal door. Klungelig pakt Ferta de bal. Ferta probeert naar een medespeler te passen. Dubrawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubrawski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
İnce speelt de bal door. Berendei rent richting de bal. Met opzet legt Mijakowski zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Mijakowski naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diamond RP 55%, OverPowers 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Diamond RP - OverPowers 0:0

46e minuut.
Zajączkowski komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Eben is nu in balbezit. Eben met een sublieme pass. Berendei bereikt de bal nog maar net als eerste. Berendei schiet op doel. Babski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Diamond RP - OverPowers 0:1

53e minuut.
Babski trapt de bal weg. Ferta kopt de bal weg. Klungelig pakt Ramsay de bal. Dubrawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubrawski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Ceni rent richting de bal. Zabala verovert de bal door een tackle van achteren. Blavnsfeldt rent richting de bal. Grudniewski geeft de bal voor. Komar kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Eben bereikt de bal nog maar net als eerste. Eben geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kudláček de bal. Berendei is nu in balbezit. Berendei haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Inworp. Koszek komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Krupczak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Berendei bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Berendei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berendei schiet op doel. Babski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diamond RP - OverPowers 0:2

79e minuut.
Eben rent richting de bal. Eben speelt de bal door. Berendei rent richting de bal. Berendei haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diamond RP 48%, OverPowers 52%.
Diamond RP - OverPowers 0:2