Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rokforki MANCINI F.C.
352 Tactiek NUEVA
56% Balbezit 44%
39% Spel op eigen helft 61%
14 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
52.2 gemiddelde waardering 45.4
very good Schieten good
excellent Passen good
good Verdedigen adequate


8e minuut.
Mikruta probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Brianta de bal. Brianta passt de bal zonder na te denken. Nedzveckis is nu in balbezit. Nedzveckis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rosal onderschept slim de pass. De bal raakt de paal.

13e minuut.
Riebecký is nu in balbezit. Riebecký met een sublieme pass. Nedzveckis bereikt de bal nog maar net als eerste. Nedzveckis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Hajdo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Alfaro komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Polanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Polanco passt de bal in één keer door. Vincze rent richting de bal. Vincze draait met de bal, schiet en ... Vaigla probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Alfaro passt de bal zonder na te denken. Ayala rent richting de bal. Ayala met een sublieme pass. Vincze bereikt de bal nog maar net als eerste. Vincze schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Šumiga probeert naar een medespeler te passen. van Dam is nu in balbezit. Sundberg begaat een overtreding. Sundberg krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Rosal is nu in balbezit. Rosal geeft de bal voor. Vincze rent richting de bal. Vincze schiet op doel. Vaigla maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rokforki - MANCINI F.C. 0:1

31e minuut.
Mikruta passt de bal in één keer door. Nedzveckis rent richting de bal. Nedzveckis speelt de bal door. Riebecký rent richting de bal. Riebecký schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Alfaro probeert naar een medespeler te passen. Polanco rent richting de bal. Polanco probeert naar een medespeler te passen. Vincze bereikt de bal nog maar net als eerste. Vincze haalt uit met een fantastische trap. Vaigla bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rokforki 47%, MANCINI F.C. 53%.
Rokforki - MANCINI F.C. 0:1

48e minuut.
Lisztes speelt de bal door. Kallestad rent richting de bal. Kallestad geeft de bal voor. Brianta is nu in balbezit. Brianta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Mikruta bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikruta passt de bal met de wreef. van Dam met een sublieme pass. Daar is Nedzveckis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nedzveckis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Brianta stond buitenspel. Štohanzl komt het veld opgelopen. Siemaszkiewicz komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Riebecký onderschept slim de pass. Riebecký speelt de bal door. Nedzveckis bereikt de bal nog maar net als eerste. Nedzveckis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rokforki - MANCINI F.C. 1:1

68e minuut.
Illia geeft een lange en hoge pass. Lisota bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lisota met de inworp. Ayala geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Illia passt de bal zonder na te denken. Riebecký is nu in balbezit. Riebecký geeft de bal voor. Brianta bereikt de bal nog maar net als eerste. Brianta draait met de bal, schiet en ... Šumiga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Brianta bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagáth rent richting de bal. Sagáth geeft de bal voor. Riebecký geeft de bal voor. Nedzveckis springt en kopt de bal. Šumiga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rokforki - MANCINI F.C. 2:1

77e minuut.
Rosal probeert naar een medespeler te passen. van Dam bereikt de bal nog maar net als eerste. Sundberg rent richting de bal. van Dam onderschept slim de pass. van Dam geeft een lange en hoge pass. Šumiga bokst de bal weg. Brianta rent richting de bal. Brianta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rokforki - MANCINI F.C. 3:1

79e minuut.
Siemaszkiewicz passt de bal zonder na te denken. Sundberg rent richting de bal. van Dam onderschept slim de pass. van Dam geeft een lange en hoge pass. Brianta krijgt zijn hoofd ertegen. Šumiga bokst de bal weg. Nedzveckis rent richting de bal. Nedzveckis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rokforki - MANCINI F.C. 4:1

84e minuut.
Illia kopt de bal weg. Brianta bereikt de bal nog maar net als eerste. Brianta passt de bal zonder na te denken. Daar is Nedzveckis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nedzveckis haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Šumiga bokst de bal weg.

86e minuut.
Kopaczka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Riebecký geeft een lange en hoge pass. Nedzveckis heeft problemen om de bal te vangen. Brianta is nu in balbezit. Brianta draait met de bal, schiet en ... Šumiga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rokforki - MANCINI F.C. 5:1

87e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Šumiga niet meer kan verder spelen.

88e minuut.
Riebecký probeert naar een medespeler te passen. Brianta bereikt de bal nog maar net als eerste. Brianta probeert naar een medespeler te passen. Nedzveckis bereikt de bal nog maar net als eerste. Nedzveckis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rokforki - MANCINI F.C. 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rokforki 31%, MANCINI F.C. 69%.
Rokforki - MANCINI F.C. 6:1