Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Beija Flor FC E. C. Leões da Chapada
attack Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
19% Spel op eigen helft 81%
27 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.9 gemiddelde waardering 19.4
good Schieten weak
average Passen unsatisfactory
very good Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Cheron kan de bal niet met de borst controleren. van den Broecke bereikt de bal nog maar net als eerste. van den Broecke passt de bal in één keer door. Patterson is nu in balbezit. Patterson schiet op doel. Calheiros kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

3e minuut.
Patterson passt de bal zonder na te denken. van den Broecke heeft problemen om de bal te vangen. Orca rent richting de bal. van den Broecke onderschept slim de pass. van den Broecke draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Beija Flor FC - E. C. Leões da Chapada 1:0

13e minuut.
Guerra kopt de bal weg. Daar is Orca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van den Broecke is nu in balbezit. van den Broecke draait met de bal, schiet en ... Calheiros werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beija Flor FC - E. C. Leões da Chapada 2:0

18e minuut.
de Cordeiro rent richting de bal. Patterson bereikt de bal nog maar net als eerste. Patterson speelt de bal door. van den Broecke is nu in balbezit. van den Broecke haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Inworp. van Moeseke komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Matyjasek onderschept slim de pass. Matyjasek geeft de bal voor. Pintão bereikt de bal nog maar net als eerste. van Moeseke verovert de bal door een tackle van achteren. van Moeseke schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Cheron passt de bal zonder na te denken. de Pinho rent richting de bal. Patterson verovert de bal door een tackle van achteren. Patterson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
van Moeseke bereikt de bal nog maar net als eerste. de Pinho legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! van Moeseke is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. de Pinho probeert naar een medespeler te passen. Patterson zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Calheiros probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Beija Flor FC - E. C. Leões da Chapada 3:0

44e minuut.
Cheron bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheron met een sublieme pass. Patterson bereikt de bal nog maar net als eerste. Patterson draait met de bal, schiet en ... Calheiros werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beija Flor FC - E. C. Leões da Chapada 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beija Flor FC 21%, E. C. Leões da Chapada 79%.
Beija Flor FC - E. C. Leões da Chapada 4:0

49e minuut.
Patterson verovert de bal door een tackle van achteren. Patterson probeert naar een medespeler te passen. van Moeseke rent richting de bal. van Moeseke schiet op doel. Calheiros werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Patterson bereikt de bal nog maar net als eerste. Padaratz bereikt de bal nog maar net als eerste. Padaratz passt de bal in één keer door. Cheron bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheron geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Beija Flor FC - E. C. Leões da Chapada 5:0

59e minuut.
van Moeseke geeft een lange en hoge pass. Calheiros speelt de bal door. Cheron kopt de bal weg. Patterson is nu in balbezit. Patterson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Beija Flor FC - E. C. Leões da Chapada 6:0

60e minuut.
Werner heeft problemen om de bal te vangen. Werner passt de bal in één keer door. Daar is van Moeseke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Patterson bereikt de bal nog maar net als eerste. Patterson schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. de Pinho met een harde bal richting middenveld. Padaratz kopt de bal weg. van Moeseke heeft problemen om de bal te vangen. van Moeseke schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Patterson met een sublieme pass. de Pinho is nu in balbezit. van Moeseke verovert de bal door een tackle van achteren. van Moeseke haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Beija Flor FC - E. C. Leões da Chapada 7:0

86e minuut.
Patterson passt de bal zonder na te denken. Daar is Cheron, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cheron passt de bal in één keer door. van Moeseke rent richting de bal. van Moeseke draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Beija Flor FC - E. C. Leões da Chapada 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beija Flor FC 17%, E. C. Leões da Chapada 83%.
Beija Flor FC - E. C. Leões da Chapada 8:0