Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rokforki Beija Flor FC
352 Tactiek attack
57% Balbezit 43%
49% Spel op eigen helft 51%
13 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.5 gemiddelde waardering 44.1
excellent Schieten adequate
formidable Passen average
very good Verdedigen excellent


9e minuut.
Słomianka geeft een lange en hoge pass. Patterson rent richting de bal. Żuchnik rent richting de bal. Patterson onderschept slim de pass. Patterson draait met de bal, schiet en ... Vaigla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. van den Broecke probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.

16e minuut.
Sagáth rent richting de bal. Sagáth speelt de bal door. Klungelig pakt van Dam de bal. van Dam geeft de bal voor. Brianta krijgt zijn hoofd ertegen. Ülke bokst de bal weg.

22e minuut.
van Dam bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ružić. van Dam is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. van Moeseke komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Sagáth passt de bal zonder na te denken. Nedzveckis is nu in balbezit. Pieczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nedzveckis onderschept slim de pass. Nedzveckis schiet op doel. Ülke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Inworp. van Dam met de inworp. Sagáth bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagáth geeft een lange en hoge pass. Brianta krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Patterson probeert naar een medespeler te passen. van Moeseke bereikt de bal nog maar net als eerste. van Moeseke draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Żuchnik de bal onder controle te krijgen. Vaigla maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rokforki - Beija Flor FC 0:1

31e minuut.
Kopaczka speelt de bal door. van Dam is nu in balbezit. van Dam geeft de bal voor. Nedzveckis rent richting de bal. Nedzveckis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Patterson bereikt de bal nog maar net als eerste. van Moeseke is nu in balbezit. Kallestad begaat een overtreding. Kallestad krijgt een gele kaart. van Moeseke is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Padaratz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Patterson krijgt zijn hoofd ertegen. Vaigla maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! van Moeseke geeft de bal voor. Daar is Kallestad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Patterson rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rokforki - Beija Flor FC 0:2

41e minuut.
van Dam is nu in balbezit. van Dam probeert naar een medespeler te passen. Nedzveckis bereikt de bal nog maar net als eerste. Nedzveckis schiet op doel. Na een snelle pass probeert Latovlevici de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rokforki 44%, Beija Flor FC 56%.
Rokforki - Beija Flor FC 0:2

51e minuut.
Cheron onderschept slim de pass. Cheron passt de bal zonder na te denken. van Moeseke rent richting de bal. van Moeseke draait met de bal, schiet en ... Żuchnik probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Mikruta is nu in balbezit. Ždralić onderschept slim de pass. Ždralić passt de bal met de wreef. van Moeseke rent richting de bal. van Moeseke haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Cheron bereikt de bal nog maar net als eerste. Żuchnik verovert de bal door een tackle van achteren. van Moeseke bereikt de bal nog maar net als eerste. Patterson rent richting de bal. Patterson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Patterson bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikruta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Patterson is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Padaratz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Patterson heeft problemen om de bal te vangen. Patterson haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kallestad de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Riebecký rent richting de bal. Riebecký probeert naar een medespeler te passen. Sagáth probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Brianta de bal. Brianta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rokforki 54%, Beija Flor FC 46%.
Rokforki - Beija Flor FC 0:2