Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MANCINI F.C. E. C. Leões da Chapada
NUEVA Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
16% Spel op eigen helft 84%
46 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 0
41.8 gemiddelde waardering 19.7
solid Schieten weak
solid Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Daar is Sundberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sundberg geeft een hoge lob. Ayala geeft een lange en hoge pass. Vincze bereikt de bal nog maar net als eerste. Vincze draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Vincze heeft problemen om de bal te vangen. Guicciardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Guicciardi met een sublieme pass. Vincze bereikt de bal nog maar net als eerste. Vincze draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Lopez bereikt de bal nog maar net als eerste. Guicciardi onderschept slim de pass. Guicciardi speelt de bal door. Siemaszkiewicz is nu in balbezit. Siemaszkiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MANCINI F.C. - E. C. Leões da Chapada 1:0

7e minuut.
Domnişoru rent richting de bal. Domnişoru geeft een lange en hoge pass. Guicciardi kopt de bal weg. Vincze bereikt de bal nog maar net als eerste. Vincze draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Guicciardi met een sublieme pass. Daar is Siemaszkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siemaszkiewicz passt de bal in één keer door. Vincze bereikt de bal nog maar net als eerste. Vincze draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Vergoossen passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ayala de bal. Ayala passt de bal zonder na te denken. Siemaszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Siemaszkiewicz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

24e minuut.
Vincze rent richting de bal. Vincze passt de bal in één keer door. Siemaszkiewicz is nu in balbezit. Siemaszkiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MANCINI F.C. - E. C. Leões da Chapada 2:0

26e minuut.
Lisota geeft een hoge lob. Klem heeft problemen om de bal te vangen. Guicciardi speelt de bal door. Vincze bereikt de bal nog maar net als eerste. Vincze draait met de bal, schiet en ... Calheiros probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Vincze rent richting de bal. Vincze probeert naar een medespeler te passen. Pintão heeft problemen om de bal te vangen. Siemaszkiewicz rent richting de bal. Siemaszkiewicz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Lisota is nu in balbezit. Beiramar begaat een overtreding. Lisota is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sundberg zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. de Cordeiro heeft problemen om de bal te vangen. Siemaszkiewicz rent richting de bal. Siemaszkiewicz schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Domnişoru met een snelle inworp. Sundberg rent richting de bal. Sundberg geeft de bal voor. Siemaszkiewicz springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Daar is Vergoossen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vergoossen met een sublieme pass. Vincze rent richting de bal. Vincze schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MANCINI F.C. - E. C. Leões da Chapada 3:0

36e minuut.
Rosal geeft een hoge lob. de Cordeiro rent richting de bal. Siemaszkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Siemaszkiewicz schiet op doel. Calheiros maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Vincze rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Lopez is nu in balbezit. Guicciardi verovert de bal door een tackle van achteren. Guicciardi probeert naar een medespeler te passen. Siemaszkiewicz is nu in balbezit. Siemaszkiewicz draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
MANCINI F.C. - E. C. Leões da Chapada 4:0

42e minuut.
de Cordeiro is nu in balbezit. de Cordeiro geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ayala met een snelle inworp. Guicciardi geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vincze bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
MANCINI F.C. - E. C. Leões da Chapada 5:0

45e minuut.
Vergoossen bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergoossen speelt de bal door. Guicciardi rent richting de bal. Siemaszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Siemaszkiewicz schiet op doel. Calheiros probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MANCINI F.C. 21%, E. C. Leões da Chapada 79%.
MANCINI F.C. - E. C. Leões da Chapada 5:0

47e minuut.
Klungelig pakt de Cordeiro de bal. Guicciardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Lopez ... Strafschop! De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Lopez naar de kleedkamers voor een vroege douche. Guicciardi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Guicciardi neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Guicciardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Guicciardi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Orca rent richting de bal. Guicciardi onderschept slim de pass. Guicciardi speelt de bal door. Daar is Vincze, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vincze draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Guicciardi passt de bal zonder na te denken. Siemaszkiewicz rent richting de bal. Siemaszkiewicz speelt de bal door. Vincze rent richting de bal. Vincze draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Sundberg is nu in balbezit. Sundberg geeft een lange en hoge pass. Siemaszkiewicz krijgt zijn hoofd ertegen. Vincze bereikt de bal nog maar net als eerste. Vincze haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Sundberg onderschept slim de pass. Sundberg met een sublieme pass. de Pinho is nu in balbezit. Vincze onderschept slim de pass. Vincze schiet op doel. Calheiros probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
MANCINI F.C. - E. C. Leões da Chapada 6:0

53e minuut.
de Cordeiro raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Fidégua komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Domnişoru probeert naar een medespeler te passen. Guicciardi rent richting de bal. Guicciardi passt de bal in één keer door. Siemaszkiewicz rent richting de bal. Siemaszkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Calheiros kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Siemaszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Siemaszkiewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Vergoossen heeft problemen om de bal te vangen. Guicciardi is nu in balbezit. Guicciardi passt de bal zonder na te denken. Siemaszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Siemaszkiewicz geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Siemaszkiewicz is nu in balbezit. Guicciardi is nu in balbezit. Guicciardi probeert naar een medespeler te passen. Vincze is nu in balbezit. Vincze draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Nadador probeert de bal aan de voet te houden. Domnişoru rent richting de bal. Domnişoru passt de bal met de wreef. Siemaszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Siemaszkiewicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Doeltrap. Štohanzl komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Ayala met een sublieme pass. Vincze bereikt de bal nog maar net als eerste. Vincze passt de bal met de wreef. Štohanzl is nu in balbezit. Štohanzl schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Domnişoru kopt de bal weg. Vincze bereikt de bal nog maar net als eerste. Štohanzl rent richting de bal. Štohanzl schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MANCINI F.C. - E. C. Leões da Chapada 7:0

68e minuut.
Vergoossen kopt de bal weg. Klungelig pakt Vincze de bal. Štohanzl is nu in balbezit. Vincze is nu in balbezit. Vincze haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Štohanzl rent richting de bal. Štohanzl schiet op doel. Calheiros werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MANCINI F.C. - E. C. Leões da Chapada 8:0

72e minuut.
Vincze verovert de bal door een tackle van achteren. Vincze passt de bal zonder na te denken. Guerra heeft problemen om de bal te vangen. Vincze is nu in balbezit. Vincze geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Guicciardi passt de bal in één keer door. Daar is Sundberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sundberg passt de bal zonder na te denken. Domnişoru rent richting de bal. Domnişoru geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
MANCINI F.C. - E. C. Leões da Chapada 9:0

74e minuut.
Guicciardi passt de bal in één keer door. Ayala bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayala probeert naar een medespeler te passen. Štohanzl is nu in balbezit. Štohanzl draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Vincze passt de bal in één keer door. Daar is Guicciardi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guicciardi speelt de bal door. Štohanzl is nu in balbezit. Štohanzl schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MANCINI F.C. - E. C. Leões da Chapada 10:0

77e minuut.
Fidégua geeft de bal voor. Domnişoru kopt de bal weg. Sundberg is nu in balbezit. Sundberg geeft de bal voor. Štohanzl krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Calheiros trapt de bal weg. Guicciardi probeert de bal met de borst te controleren. Guicciardi met een sublieme pass. Štohanzl rent richting de bal. Štohanzl draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MANCINI F.C. - E. C. Leões da Chapada 11:0

82e minuut.
Guicciardi met een sublieme pass. Klungelig pakt Fidégua de bal. Štohanzl bereikt de bal nog maar net als eerste. Štohanzl draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MANCINI F.C. - E. C. Leões da Chapada 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MANCINI F.C. 11%, E. C. Leões da Chapada 89%.
MANCINI F.C. - E. C. Leões da Chapada 12:0