Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AL-X Bleach NSW
424 Tactiek 523
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
36.2 gemiddelde waardering 34.2
adequate Schieten good
average Passen weak
adequate Verdedigen good


3e minuut.
Cucurullo is nu in balbezit. Santa verovert de bal door een tackle van achteren. Santa met een sublieme pass. Domide bereikt de bal nog maar net als eerste. Domide schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Van Sam geeft de bal voor. Inworp. Alí met een snelle inworp. Özaltaylı rent richting de bal. Özaltaylı draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Alday bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Alday de bal. Lascu maakt een afschuwelijke overtreding. Alday raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Alday kan niet meer verder spelen. Salinas komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Domide bereikt de bal nog maar net als eerste. Gargano tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Domide is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gargano probeert naar een medespeler te passen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Stroniarz neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt López Molero de bal. Luca bokst de bal weg.

35e minuut.
Barboza rent richting de bal. Ampuero begaat een overtreding. Barboza raakt geblesseerd tijdens het duel. Gargano met een snel genomen vrije trap. Maury rent richting de bal. Zapata verovert de bal door een tackle van achteren. Zapata draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AL-X - Bleach NSW 1:0

43e minuut.
López Molero passt de bal met de wreef. Özaltaylı bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikyska verovert de bal door een tackle van achteren. Domide rent richting de bal. Domide draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AL-X 51%, Bleach NSW 49%.
AL-X - Bleach NSW 1:0

46e minuut.
Hrašč komt het veld opgelopen. Nunes komt het veld opgelopen. Dombi komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Ampuero rent richting de bal. Ampuero passt de bal in één keer door. Domide rent richting de bal. Domide haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AL-X - Bleach NSW 1:1

63e minuut.
Inworp. Teodorescu komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Dombi passt de bal zonder na te denken. Cucurullo is nu in balbezit. Cucurullo geeft de bal voor. Nunes springt en kopt de bal. Carvalho Gomes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AL-X - Bleach NSW 2:1

81e minuut.
Gargano geeft de bal voor. Klungelig pakt Nunes de bal. Özaltaylı rent richting de bal. Özaltaylı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AL-X - Bleach NSW 3:1

88e minuut.
Hendriks geeft de bal voor. Van Sam kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Gargano de bal onder controle te krijgen. Domide is nu in balbezit. Domide haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AL-X 47%, Bleach NSW 53%.
AL-X - Bleach NSW 3:1