Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bleach NSW Blooming TR
523 Tactiek Chulo
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
2 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
33.6 gemiddelde waardering 43.9
adequate Schieten solid
weak Passen average
solid Verdedigen good


20e minuut.
Sismanyan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

23e minuut.
Essa Hilali speelt de bal door. Vitabar bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitabar probeert naar een medespeler te passen. Merlo bereikt de bal nog maar net als eerste. Merlo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Malvitani zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gudava bereikt de bal nog maar net als eerste. Domide onderschept slim de pass. Domide draait met de bal, schiet en ... Fillon probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Malvitani bereikt de bal nog maar net als eerste. Merlo is nu in balbezit. Merlo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lýsek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lýsek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Gudava passt de bal met de wreef. Trecate rent richting de bal. Ampuero tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ampuero krijgt een gele kaart. Trecate is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Trecate met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Lýsek de bal. Lýsek haalt uit met een fantastische trap. Carvalho Gomes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Malvitani onderschept slim de pass. Malvitani passt de bal in één keer door. Cantó rent richting de bal. Lýsek onderschept slim de pass. Lýsek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bleach NSW - Blooming TR 0:1

45e minuut.
Hrašč komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bleach NSW 39%, Blooming TR 61%.
Bleach NSW - Blooming TR 0:1

66e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Lýsek stond buitenspel. Ilioara komt het veld opgelopen. Teodorescu komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Jantz passt de bal met de wreef. Salinas geeft een lange en hoge pass. Lýsek rent richting de bal. Lýsek draait met de bal, schiet en ... Carvalho Gomes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bleach NSW - Blooming TR 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bleach NSW 62%, Blooming TR 38%.
Bleach NSW - Blooming TR 0:2