Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PRIEZNIK Resta FC
FULL TIMER Tactiek Sweep
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
26 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
42.7 gemiddelde waardering 30.1
very good Schieten poor
weak Passen weak
average Verdedigen weak


2e minuut.
Lorenc geeft een hoge lob. Farioli controleert de bal met de borst. Sturdza rent richting de bal. Lăcustă onderschept slim de pass. Lăcustă haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
PRIEZNIK - Resta FC 1:0

4e minuut.
Na een snelle pass probeert Râpanu de bal onder controle te krijgen. Farioli rent richting de bal. Farioli speelt de bal door. Lăcustă rent richting de bal. Lăcustă draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Svéda de bal. Svéda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PRIEZNIK - Resta FC 2:0

9e minuut.
Svéda schiet op doel. Sturdza probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Del Francia neemt de hoekschop. Lăcustă maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Svéda rent richting de bal. Farioli bereikt de bal nog maar net als eerste. Svéda probeert naar een medespeler te passen. Lăcustă is nu in balbezit. Lăcustă draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Râpanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Farioli verovert de bal door een tackle van achteren. Farioli probeert naar een medespeler te passen. Svéda rent richting de bal. Svéda draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
PRIEZNIK - Resta FC 3:0

16e minuut.
Del Francia verovert de bal door een tackle van achteren. Del Francia met een sublieme pass. Svéda bereikt de bal nog maar net als eerste. Svéda schiet op doel. Garafulic probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PRIEZNIK - Resta FC 4:0

17e minuut.
Klungelig pakt Gaspar de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Del Francia met een snelle inworp. Zúńiga rent richting de bal. Zúńiga haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Svéda bereikt de bal nog maar net als eerste. Svéda speelt de bal door. Farioli probeert naar een medespeler te passen. Lăcustă is nu in balbezit. Lăcustă schiet op doel. Garafulic probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Francescoli heeft problemen om de bal te vangen. Lăcustă is nu in balbezit. Lăcustă haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Farioli probeert naar een medespeler te passen. Francescoli is nu in balbezit. Lăcustă onderschept slim de pass. Lăcustă haalt uit met een fantastische trap. Garafulic werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Farioli is nu in balbezit. Farioli passt de bal zonder na te denken. Daar is Svéda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Svéda haalt uit met een fantastische trap. Sturdza probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Görgülü bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenc verovert de bal door een tackle van achteren. Lorenc met een sublieme pass. Lăcustă bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăcustă haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PRIEZNIK 54%, Resta FC 46%.
PRIEZNIK - Resta FC 4:0

50e minuut.
Augustín geeft een lange en hoge pass. Svéda kopt de bal weg. Lăcustă bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăcustă haalt uit met een fantastische trap. Garafulic probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PRIEZNIK - Resta FC 5:0

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gaspar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Capraro rent richting de bal. Alarcón onderschept slim de pass. Alarcón geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Poshev met een snelle inworp. Lorenc met een sublieme pass. Svéda rent richting de bal. Svéda haalt uit met een fantastische trap. Sturdza probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
PRIEZNIK - Resta FC 6:0

63e minuut.
Farioli passt de bal in één keer door. Del Francia bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Francia passt de bal in één keer door. Svéda bereikt de bal nog maar net als eerste. Svéda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PRIEZNIK - Resta FC 7:0

64e minuut.
Mircea komt het veld opgelopen. Helenius komt het veld opgelopen. Jepsen komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Veter geeft de bal voor. Görgülü probeert de bal met de borst te controleren. Poshev is nu in balbezit. Görgülü verovert de bal door een tackle van achteren. Görgülü geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Lorenc geeft de bal voor. Vargalui kopt de bal weg. Svéda is nu in balbezit. Svéda schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Farioli heeft problemen om de bal te vangen. Farioli speelt de bal door. Svéda rent richting de bal. Svéda schiet op doel. Garafulic werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PRIEZNIK - Resta FC 8:0

83e minuut.
Poshev bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargalui verovert de bal door een tackle van achteren. Vargalui speelt de bal door. Lăcustă rent richting de bal. Lăcustă schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Lorenc geeft de bal voor. Svéda rent richting de bal. Svéda passt de bal zonder na te denken. Lăcustă rent richting de bal. Lăcustă haalt uit met een fantastische trap. Garafulic verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Farioli rent richting de bal. Farioli draait met de bal, schiet en ... Garafulic werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PRIEZNIK 37%, Resta FC 63%.
PRIEZNIK - Resta FC 8:0