Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AL-X Shinigamii
424 Tactiek 451
44% Balbezit 56%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.2 gemiddelde waardering 30.3
average Schieten average
good Passen average
unsatisfactory Verdedigen weak


3e minuut.
Zhuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Khắc Thành verovert de bal door een tackle van achteren. Khắc Thành passt de bal in één keer door. Aquino bereikt de bal nog maar net als eerste. Aquino draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Poudal trapt de bal weg van het doel. Khắc Thành kopt de bal weg. Alí heeft problemen om de bal te vangen. Aquino is nu in balbezit. Aquino draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
AL-X - Shinigamii 0:1

9e minuut.
Meneses bereikt de bal nog maar net als eerste. Lascu verovert de bal door een tackle van achteren. Lascu speelt de bal door. Comuna kan de bal niet met de borst controleren. Comuna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AL-X - Shinigamii 0:2

11e minuut.
Khắc Thành bereikt de bal nog maar net als eerste. Alí is nu in balbezit. Khắc Thành probeert naar een medespeler te passen. Comuna rent richting de bal. Comuna haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Durquet heeft problemen om de bal te vangen. Michnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Michnik met een sublieme pass. Comuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Comuna schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Arandia geeft een hoge lob. Comuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Hendriks legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Comuna is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Comuna neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
AL-X - Shinigamii 0:3

38e minuut.
Klungelig pakt Durquet de bal. Michnik rent richting de bal. Michnik passt de bal in één keer door. Comuna rent richting de bal. Comuna haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Aquino is nu in balbezit. Alí verovert de bal door een tackle van achteren. Alí passt de bal zonder na te denken. Nunes rent richting de bal. Nunes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Durquet rent richting de bal. Durquet probeert naar een medespeler te passen. Gargano geeft de bal voor. Klungelig pakt Nunes de bal. Nunes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Inworp. Benitez komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AL-X 55%, Shinigamii 45%.
AL-X - Shinigamii 0:3

67e minuut.
Meneses geeft een lange en hoge pass. Arandia is nu in balbezit. Khắc Thành is nu in balbezit. Comuna rent richting de bal. Comuna schiet op doel. Poudal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Comuna raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AL-X 61%, Shinigamii 39%.
AL-X - Shinigamii 0:3