Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Resta FC Blooming TR
Sweep Tactiek Chulo
55% Balbezit 45%
45% Spel op eigen helft 55%
5 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
29.7 gemiddelde waardering 35
weak Schieten weak
weak Passen weak
weak Verdedigen good


14e minuut.
Picamilho geeft een lange en hoge pass. Merlo is nu in balbezit. Vitabar is nu in balbezit. Merlo bereikt de bal nog maar net als eerste. Merlo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Görgülü speelt de bal door. Helenius bereikt de bal nog maar net als eerste. Helenius passt de bal met de wreef. Alem rent richting de bal. Alem haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Daar is Meneses, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delgadillo is nu in balbezit. Delgadillo passt de bal met de wreef. Vitabar rent richting de bal. Vitabar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Delgadillo rent richting de bal. Delgadillo passt de bal zonder na te denken. Vitabar bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitabar draait met de bal, schiet en ... Garafulic probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Resta FC - Blooming TR 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Resta FC 52%, Blooming TR 48%.
Resta FC - Blooming TR 0:1

64e minuut.
Inworp. Jepsen komt het veld opgelopen. Mircea komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Jepsen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Râpanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Helenius is nu in balbezit. Helenius geeft een hoge lob. Alem kopt de bal weg. Trecate probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mircea rent richting de bal. Mircea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Delgadillo passt de bal zonder na te denken. Sturdza rent richting de bal. Merlo begaat een overtreding. Merlo krijgt een gele kaart. Sturdza is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Râpanu met een snel genomen vrije trap. Picamilho kopt de bal weg. Jepsen is nu in balbezit. Jepsen geeft de bal voor. Trecate bokst de bal weg. Mircea is nu in balbezit. Mircea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Resta FC - Blooming TR 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Resta FC 37%, Blooming TR 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Resta FC - Blooming TR 1:1