Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bleach NSW Shinigamii
523 Tactiek 451
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34 gemiddelde waardering 34.7
good Schieten average
average Passen average
solid Verdedigen average


2e minuut.
Maury geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Suryono de bal. Khắc Thành met een sublieme pass. Comuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Comuna haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Santa bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Jawhar onderschept slim de pass. Cantó probeert naar een medespeler te passen. Comuna is nu in balbezit. Comuna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bleach NSW - Shinigamii 0:1

22e minuut.
Khắc Thành is nu in balbezit. Khắc Thành geeft een hoge lob. Cantó onderschept slim de pass. bin Jawhar is nu in balbezit. bin Jawhar met een sublieme pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Comuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Comuna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bleach NSW - Shinigamii 0:2

29e minuut.
Cantó probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. bin Jawhar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Suseno de bal. Suseno geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Cocu onderschept slim de pass. Cocu geeft de bal voor. Daar is Van Sam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Comuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Comuna schiet op doel. Carvalho Gomes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cantó speelt de bal door. Klungelig pakt Khắc Thành de bal. Khắc Thành haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Jantz is nu in balbezit. Ahilie onderschept slim de pass. Ahilie geeft de bal voor. Comuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Comuna schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Aquino passt de bal zonder na te denken. Suhardiman geeft een hoge lob. Comuna controleert de bal met de borst. Khắc Thành rent richting de bal. Khắc Thành draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Inworp. Benitez komt het veld opgelopen. Hrašč komt het veld opgelopen. Jantz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alday geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bleach NSW 62%, Shinigamii 38%.
Bleach NSW - Shinigamii 0:2

61e minuut.
Suseno passt de bal zonder na te denken. Comuna rent richting de bal. Maury bereikt de bal nog maar net als eerste. Comuna verovert de bal door een tackle van achteren. Comuna draait met de bal, schiet en ... Carvalho Gomes bokst de bal weg.

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ilioara komt het veld opgelopen. Teodorescu komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Fournier trapt de bal weg van het doel. Mikyska kopt de bal weg. Domide bereikt de bal nog maar net als eerste. Domide draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Suhardiman de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ilioara geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Domide de bal. Domide draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bleach NSW - Shinigamii 1:2

85e minuut.
Alday speelt de bal door. Mikyska is nu in balbezit. Mikyska met een sublieme pass. Domide bereikt de bal nog maar net als eerste. Domide haalt uit met een fantastische trap. Fournier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Suhardiman onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Alday zal de hoekschop nemen. Fournier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Domide is nu in balbezit. Domide haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bleach NSW - Shinigamii 2:2

89e minuut.
Benitez bereikt de bal nog maar net als eerste. Benitez geeft een hoge lob. Alday met een sublieme pass. Domide bereikt de bal nog maar net als eerste. Domide draait met de bal, schiet en ... Fournier bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bleach NSW 40%, Shinigamii 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bleach NSW - Shinigamii 2:2