Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AL-X Blooming TR
424 Tactiek Chulo
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
4 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.8 gemiddelde waardering 37.8
average Schieten good
good Passen weak
weak Verdedigen good


1e minuut.
Meneses geeft een hoge lob. Barboza rent richting de bal. Delgadillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lýsek rent richting de bal. Lýsek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Delgadillo probeert naar een medespeler te passen. Lýsek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lýsek passt de bal met de wreef. Vitabar bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitabar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Alí probeert naar een medespeler te passen. Durquet is nu in balbezit. Malvitani is nu in balbezit. Özaltaylı rent richting de bal. Özaltaylı schiet op doel. Trecate verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Lýsek bereikt de bal nog maar net als eerste. Barboza bereikt de bal nog maar net als eerste. Lýsek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lýsek krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Sismanyan probeert naar een medespeler te passen. Ugarte is nu in balbezit. Ugarte speelt de bal door. Lýsek rent richting de bal. Lýsek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AL-X - Blooming TR 0:1

35e minuut.
Durquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Gudava onderschept slim de pass. Gudava passt de bal met de wreef. Lýsek rent richting de bal. Lýsek haalt uit met een fantastische trap. Poudal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AL-X 42%, Blooming TR 58%.
AL-X - Blooming TR 0:1

52e minuut.
Daar is Özaltaylı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ugarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Ugarte geeft een hoge lob. Lýsek is nu in balbezit. Lýsek draait met de bal, schiet en ... Poudal bokst de bal weg. Poudal speelt de bal door. Picamilho kopt de bal weg. Klungelig pakt Dombi de bal. Lýsek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lýsek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Lýsek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Merlo komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Barboza met een snelle inworp. Dombi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dombi speelt de bal door. Armijo is nu in balbezit. Armijo geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AL-X 50%, Blooming TR 50%.
AL-X - Blooming TR 0:1