Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bleach NSW PRIEZNIK
523 Tactiek FULL TIMER
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
34.1 gemiddelde waardering 42.5
good Schieten very good
average Passen weak
good Verdedigen adequate


2e minuut.
Jantz rent richting de bal. Jantz geeft een hoge lob. Damgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Damgaard geeft een hoge lob. Svéda springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Zúńiga rent richting de bal. Zúńiga geeft een hoge lob. Klungelig pakt Svéda de bal. Svéda schiet op doel. Carvalho Gomes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bleach NSW - PRIEZNIK 0:1

10e minuut.
Cantó geeft de bal voor. Zúńiga rent richting de bal. Zúńiga passt de bal zonder na te denken. Svéda rent richting de bal. Svéda haalt uit met een fantastische trap. Carvalho Gomes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Lăcustă passt de bal in één keer door. Farioli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantó legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Farioli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Svéda zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Paal!

23e minuut.
Domide schiet op doel. Sunanta speelt de bal door. Cantó kopt de bal weg. Domide rent richting de bal. Domide draait met de bal, schiet en ... Sunanta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Jantz geeft een hoge lob. Capraro kopt de bal weg. Klungelig pakt Lorenc de bal. Alday rent richting de bal. Alday schiet op doel. Sunanta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Alday is nu in balbezit. Alday haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Lăcustă stond buitenspel. Hrašč komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bleach NSW 52%, PRIEZNIK 48%.
Bleach NSW - PRIEZNIK 0:1

49e minuut.
Lorenc geeft een lange en hoge pass. Farioli met een sublieme pass. Santa heeft problemen om de bal te vangen. Svéda bereikt de bal nog maar net als eerste. Svéda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ilioara komt het veld opgelopen. Teodorescu komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Ilioara geeft een hoge lob. Daar is Damgaard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Domide is nu in balbezit. Domide draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bleach NSW - PRIEZNIK 1:1

77e minuut.
Sunanta trapt de bal weg. Stroniarz kopt de bal weg. Klungelig pakt Lorenc de bal. Domide bereikt de bal nog maar net als eerste. Domide schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bleach NSW - PRIEZNIK 2:1

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Capraro met de inworp. Del Francia geeft een hoge lob. Lăcustă heeft problemen om de bal te vangen. Lăcustă draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Lorenc bereikt de bal nog maar net als eerste. Stroniarz verovert de bal door een tackle van achteren. Stroniarz speelt de bal door. Alday bereikt de bal nog maar net als eerste. Alday geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bleach NSW 48%, PRIEZNIK 52%.
Bleach NSW - PRIEZNIK 2:1