Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shinigamii Blooming TR
451 Tactiek Chulo
57% Balbezit 43%
42% Spel op eigen helft 58%
3 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.5 gemiddelde waardering 44.8
weak Schieten solid
average Passen average
adequate Verdedigen solid


3e minuut.
bin Jawhar rent richting de bal. Malvitani onderschept slim de pass. Suseno tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Suseno krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Merlo met de inworp. Suseno rent richting de bal. Lýsek onderschept slim de pass. Lýsek schiet op doel. Lanssens probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fournier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Lýsek is nu in balbezit. Merlo rent richting de bal. Suhardiman verovert de bal door een tackle van achteren. Lýsek verovert de bal door een tackle van achteren. Lýsek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Shinigamii - Blooming TR 0:1

19e minuut.
Comuna speelt de bal door. Suryono heeft problemen om de bal te vangen. Lýsek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitabar rent richting de bal. Vitabar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Benitez komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shinigamii 43%, Blooming TR 57%.
Shinigamii - Blooming TR 0:1

59e minuut.
Cocu verovert de bal door een tackle van achteren. Cocu met een sublieme pass. Gudava speelt de bal door. Lýsek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lýsek schiet op doel. Paal!

65e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Fillon niet meer kan verder spelen.

72e minuut.
Suhardiman geeft een hoge lob. Inworp. Trecate met de inworp. Lýsek rent richting de bal. Lýsek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lýsek is nu in balbezit. Suhardiman legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lýsek raakt geblesseerd tijdens het duel. Lýsek kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Fournier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sismanyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Malvitani rent richting de bal. Suseno onderschept slim de pass. Suseno haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Merlo bereikt de bal nog maar net als eerste. Merlo met een sublieme pass. Lýsek heeft problemen om de bal te vangen. Lýsek haalt uit met een fantastische trap. Becleanu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fournier kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shinigamii 42%, Blooming TR 58%.
Shinigamii - Blooming TR 0:1