Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Andorra U21 Īrān U21
WCQ_deu Tactiek 5-3-2
49% Balbezit 51%
38% Spel op eigen helft 62%
17 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 6
51.9 gemiddelde waardering 40.5
very good Schieten adequate
good Passen average
good Verdedigen adequate


7e minuut.
Fàbregas verovert de bal door een tackle van achteren. Fàbregas geeft een hoge lob. Abellí rent richting de bal. Abellí haalt uit met een fantastische trap. Jayhoon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Andorra U21 - Īrān U21 1:0

10e minuut.
Trullols kopt de bal weg. Mehani probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Abellí rent richting de bal. Abellí schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Andorra U21 - Īrān U21 2:0

13e minuut.
Mehani bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fité. Mehani is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mehani zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Dafis kopt de bal weg. Fité geeft een lange en hoge pass. Trullols is nu in balbezit. Trullols draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Armengol met een sublieme pass. Gené is nu in balbezit. Gené geeft een lange en hoge pass. Abellí bereikt de bal nog maar net als eerste. Abellí haalt uit met een fantastische trap. Jayhoon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Duedra zal de hoekschop nemen. Mechergui controleert de bal met de borst. Trullols bereikt de bal nog maar net als eerste. Trullols haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Guilló geeft de bal voor. Duedra kopt de bal weg. Trullols rent richting de bal. Trullols haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Andorra U21 - Īrān U21 3:0

20e minuut.
Salkin geeft een lange en hoge pass. Trullols is nu in balbezit. Machardiegui is nu in balbezit. Trullols verovert de bal door een tackle van achteren. Trullols haalt uit met een fantastische trap. Jayhoon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Mehani heeft problemen om de bal te vangen. Duedra is nu in balbezit. Duedra passt de bal in één keer door. Trullols rent richting de bal. Trullols haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Armengol passt de bal zonder na te denken. Duedra is nu in balbezit. Benhalima begaat een overtreding. Benhalima krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Ramhe kopt de bal weg. Guilló heeft problemen om de bal te vangen. Estili bereikt de bal nog maar net als eerste. Estili haalt uit met een fantastische trap. Nebot probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Andorra U21 - Īrān U21 3:1

43e minuut.
Dafis geeft de bal voor. Trullols kopt de bal weg. Abellí is nu in balbezit. Abellí schiet op doel. Jayhoon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Andorra U21 - Īrān U21 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Andorra U21 39%, Īrān U21 61%.
Andorra U21 - Īrān U21 4:1

47e minuut.
Armengol probeert naar een medespeler te passen. Duedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Duedra passt de bal met de wreef. Abellí rent richting de bal. Abellí schiet op doel. Jayhoon bokst de bal weg.

54e minuut.
Salkin passt de bal in één keer door. Abellí rent richting de bal. Abellí passt de bal zonder na te denken. Trullols bereikt de bal nog maar net als eerste. Trullols haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Moullai geeft een hoge lob. Estili controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Fàbregas neemt vlug de vrije trap. Abellí rent richting de bal. Abellí haalt uit met een fantastische trap. Jayhoon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Inworp. Fité met de inworp. Armengol met een sublieme pass. Trullols rent richting de bal. Trullols draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Mechergui heeft problemen om de bal te vangen. Trullols bereikt de bal nog maar net als eerste. Machardiegui schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Machardiegui naar de kleedkamers voor een vroege douche. Trullols is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fité zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Jayhoon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Abellí rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Andorra U21 - Īrān U21 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Andorra U21 37%, Īrān U21 63%.
Andorra U21 - Īrān U21 5:1