Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ÖTÜKEN FK FC Kocaelispor
forvet Tactiek yeni
55% Balbezit 45%
31% Spel op eigen helft 69%
17 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
43.2 gemiddelde waardering 32
redelijk Schieten matig
redelijk Passen zwak
redelijk Verdedigen matig


2e minuut.
Hermida onderschept slim de pass. Rengifo verovert de bal door een tackle van achteren. Rengifo passt de bal met de wreef. Kader bereikt de bal nog maar net als eerste. Kader haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Krzetuski is nu in balbezit. Krzetuski speelt de bal door. Quang Hòa rent richting de bal. Quang Hòa haalt uit met een fantastische trap. Törük maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ÖTÜKEN FK - FC Kocaelispor 1:0

5e minuut.
Marko probeert naar een medespeler te passen. Chodynicki is nu in balbezit. Met opzet legt Dokhoyan zijn tegenspeler op de grond. Dokhoyan krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Rengifo kan de bal niet met de borst controleren. Edmeades rent richting de bal. Rengifo onderschept slim de pass. Rengifo geeft een hoge lob. Törük werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ÖTÜKEN FK - FC Kocaelispor 2:0

20e minuut.
Edmeades kopt de bal weg. Krzetuski rent richting de bal. Krzetuski probeert naar een medespeler te passen. Marko rent richting de bal. Marko geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Quang Hòa probeert de bal met de borst te controleren. Quang Hòa geeft een lange en hoge pass. Dokhoyan is nu in balbezit. Dokhoyan haalt uit met een fantastische trap. Törük maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ÖTÜKEN FK - FC Kocaelispor 3:0

24e minuut.
Põldoja geeft een lange en hoge pass. Andruszko heeft problemen om de bal te vangen. Quang Hòa is nu in balbezit. Quang Hòa haalt uit met een fantastische trap. Törük probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ÖTÜKEN FK - FC Kocaelispor 4:0

27e minuut.
Edmeades bereikt de bal nog maar net als eerste. Edmeades passt de bal in één keer door. Põldoja heeft problemen om de bal te vangen. Marko rent richting de bal. Marko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Mézga onderschept slim de pass. Rengifo verovert de bal door een tackle van achteren. Hermida rent richting de bal. Kader verovert de bal door een tackle van achteren. Kader draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Krzetuski geeft een lange en hoge pass. Paraschivu kopt de bal weg. Klungelig pakt Andruszko de bal. Quang Hòa bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Hòa haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ÖTÜKEN FK 36%, FC Kocaelispor 64%.
ÖTÜKEN FK - FC Kocaelispor 4:0

53e minuut.
Quang Hòa probeert naar een medespeler te passen. Dokhoyan rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Vassallo ... Strafschop! Vassallo krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Rengifo is nu in balbezit. Rengifo geeft een lange en hoge pass. Daar is Mamaia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kader rent richting de bal. Kader haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Quang Hòa probeert naar een medespeler te passen. Kader is nu in balbezit. Kader passt de bal in één keer door. Dokhoyan rent richting de bal. Dokhoyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ÖTÜKEN FK - FC Kocaelispor 5:0

87e minuut.
Rengifo geeft een lange en hoge pass. Mindzhev kan de bal niet met de borst controleren. Dokhoyan rent richting de bal. Dokhoyan schiet op doel. Törük probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ÖTÜKEN FK - FC Kocaelispor 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ÖTÜKEN FK 26%, FC Kocaelispor 74%.
ÖTÜKEN FK - FC Kocaelispor 6:0