Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kastamonu FK ÖTÜKEN FK
hazırlık Tactiek forvet
46% Balbezit 54%
90% Spel op eigen helft 10%
0 Doelpogingen 52
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.3 gemiddelde waardering 37.5
zwak Schieten goed
zwak Passen redelijk
goed Verdedigen matig


4e minuut.
Klungelig pakt Rengifo de bal. Rengifo met een sublieme pass. Dokhoyan is nu in balbezit. Dokhoyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - ÖTÜKEN FK 0:1

4e minuut.
Ştefan met een sublieme pass. Klungelig pakt Quý de bal. Quang Hòa bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Hòa schiet op doel. Kulolmaz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - ÖTÜKEN FK 0:2

6e minuut.
Arnáudez geeft de bal voor. Inworp. Krzetuski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Quang Hòa rent richting de bal. Quang Hòa probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Paraschivu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştefan onderschept slim de pass. Kader verovert de bal door een tackle van achteren. Kader schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - ÖTÜKEN FK 0:3

9e minuut.
Rengifo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kader bereikt de bal nog maar net als eerste. Rengifo met een sublieme pass. Dokhoyan rent richting de bal. Dokhoyan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Dokhoyan is nu in balbezit. Ştefan rent richting de bal. Dokhoyan onderschept slim de pass. Dokhoyan draait met de bal, schiet en ... Kulolmaz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - ÖTÜKEN FK 0:4

12e minuut.
Inworp. Paraschivu met de inworp. Rengifo probeert naar een medespeler te passen. Dokhoyan rent richting de bal. Dokhoyan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Krzetuski met een sublieme pass. Kader rent richting de bal. Kader haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - ÖTÜKEN FK 0:5

13e minuut.
Ştefan met een sublieme pass. Quý heeft problemen om de bal te vangen. Quang Hòa is nu in balbezit. Quang Hòa heeft problemen om de bal te vangen. Quang Hòa schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Dokhoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kader rent richting de bal. Kader passt de bal met de wreef. Quang Hòa heeft problemen om de bal te vangen. Quang Hòa schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Paraschivu verovert de bal door een tackle van achteren. Paraschivu speelt de bal door. Quang Hòa rent richting de bal. Dokhoyan is nu in balbezit. Dokhoyan haalt uit met een fantastische trap. Kulolmaz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Quang Hòa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dokhoyan is nu in balbezit. Dokhoyan draait met de bal, schiet en ... Kulolmaz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Inworp. Krzetuski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rengifo met een sublieme pass. Kader bereikt de bal nog maar net als eerste. Kader haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - ÖTÜKEN FK 0:6

21e minuut.
Brianza bereikt de bal nog maar net als eerste. Brianza geeft een hoge lob. Quang Hòa is nu in balbezit. Quang Hòa haalt uit met een fantastische trap. Kulolmaz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - ÖTÜKEN FK 0:7

25e minuut.
Tibbett probeert naar een medespeler te passen. Rengifo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rengifo passt de bal zonder na te denken. Dokhoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dokhoyan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rengifo is nu in balbezit. Dokhoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dokhoyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - ÖTÜKEN FK 0:8

27e minuut.
Krzetuski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rengifo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rengifo passt de bal zonder na te denken. Dokhoyan heeft problemen om de bal te vangen. Dokhoyan haalt uit met een fantastische trap. Kulolmaz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dokhoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dokhoyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - ÖTÜKEN FK 0:9

29e minuut.
Rengifo passt de bal in één keer door. Quang Hòa bereikt de bal nog maar net als eerste. Dokhoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kader rent richting de bal. Kader schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Rengifo rent richting de bal. Rengifo passt de bal zonder na te denken. Dokhoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Hòa bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Hòa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - ÖTÜKEN FK 0:10

32e minuut.
Paraschivu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rengifo met een sublieme pass. Dokhoyan is nu in balbezit. Dokhoyan schiet op doel. Kulolmaz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - ÖTÜKEN FK 0:11

34e minuut.
Rengifo met een sublieme pass. Krzetuski heeft problemen om de bal te vangen. Krzetuski met een sublieme pass. Quang Hòa rent richting de bal. Quang Hòa schiet op doel. Kulolmaz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dokhoyan is nu in balbezit. Dokhoyan haalt uit met een fantastische trap. Kulolmaz probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Dokhoyan heeft problemen om de bal te vangen. Rengifo probeert naar een medespeler te passen. Dokhoyan rent richting de bal. Dokhoyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Paraschivu met een snelle inworp. Rengifo is nu in balbezit. Rengifo passt de bal met de wreef. Dokhoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dokhoyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Ştefan is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kader. Ştefan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sumbas zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Quang Hòa kopt de bal weg. Dokhoyan heeft problemen om de bal te vangen. Dokhoyan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Rengifo speelt de bal door. Krzetuski speelt de bal door. Quang Hòa rent richting de bal. Quang Hòa draait met de bal, schiet en ... Kulolmaz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - ÖTÜKEN FK 0:12

44e minuut.
Krzetuski met een snelle inworp. Rengifo controleert de bal met de borst. Rengifo probeert naar een medespeler te passen. Quang Hòa bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Hòa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Dokhoyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dokhoyan haalt uit met een fantastische trap. Kulolmaz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - ÖTÜKEN FK 0:13

44e minuut.
Quý met een sublieme pass. Kończak probeert naar een medespeler te passen. Sumbas is nu in balbezit. Sumbas probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Ştefan de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kastamonu FK 93%, ÖTÜKEN FK 7%.
Kastamonu FK - ÖTÜKEN FK 0:13

47e minuut.
Kader bereikt de bal nog maar net als eerste. Kader speelt de bal door. Dokhoyan rent richting de bal. Dokhoyan schiet op doel. Kulolmaz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - ÖTÜKEN FK 0:14

49e minuut.
Rengifo met een sublieme pass. Kader heeft problemen om de bal te vangen. Dokhoyan rent richting de bal. Dokhoyan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Rengifo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rengifo passt de bal in één keer door. Ştefan rent richting de bal. Dokhoyan verovert de bal door een tackle van achteren. Dokhoyan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Quang Hòa onderschept slim de pass. Quang Hòa passt de bal zonder na te denken. Dokhoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dokhoyan schiet op doel. Kulolmaz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - ÖTÜKEN FK 0:15

60e minuut.
Sumbas met een sublieme pass. Quang Hòa bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Quang Hòa de bal. Quang Hòa haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - ÖTÜKEN FK 0:16

62e minuut.
Ilgaz kopt de bal weg. Krzetuski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzetuski passt de bal in één keer door. Dokhoyan rent richting de bal. Dokhoyan draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Inworp. Paraschivu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rengifo met een sublieme pass. Dokhoyan rent richting de bal. Dokhoyan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Quang Hòa is nu in balbezit. Quang Hòa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - ÖTÜKEN FK 0:17

68e minuut.
Paraschivu met de inworp. Kader bereikt de bal nog maar net als eerste. Kader probeert naar een medespeler te passen. Quang Hòa is nu in balbezit. Quang Hòa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Paraschivu met de inworp. Rengifo speelt de bal door. Krzetuski kan de bal niet met de borst controleren. Dokhoyan rent richting de bal. Dokhoyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - ÖTÜKEN FK 0:18

74e minuut.
Zavjalov rent richting de bal. Zavjalov met een sublieme pass. Daar is Kader, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kader draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Zavjalov speelt de bal door. Klungelig pakt Quang Hòa de bal. Quang Hòa met een sublieme pass. Dokhoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dokhoyan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Quang Hòa bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Hòa draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kader rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - ÖTÜKEN FK 0:19

81e minuut.
Klungelig pakt Rengifo de bal. Rengifo probeert naar een medespeler te passen. Kader is nu in balbezit. Kader draait met de bal, schiet en ... Kulolmaz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - ÖTÜKEN FK 0:20

85e minuut.
Paraschivu probeert naar een medespeler te passen. Kader bereikt de bal nog maar net als eerste. Dokhoyan is nu in balbezit. Dokhoyan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Quang Hòa rent richting de bal. Quang Hòa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - ÖTÜKEN FK 0:21

87e minuut.
Paraschivu verovert de bal door een tackle van achteren. Paraschivu met een sublieme pass. Dokhoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dokhoyan draait met de bal, schiet en ... Kulolmaz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Kader rent richting de bal. Kader geeft een hoge lob. Krzetuski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Quang Hòa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quang Hòa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - ÖTÜKEN FK 0:22

89e minuut.
Ştefan rent richting de bal. Ştefan passt de bal zonder na te denken. Quang Hòa bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Hòa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - ÖTÜKEN FK 0:23

90e minuut.
Quý rent richting de bal. Quang Hòa onderschept slim de pass. Quang Hòa probeert naar een medespeler te passen. Dokhoyan rent richting de bal. Dokhoyan draait met de bal, schiet en ... Kulolmaz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kastamonu FK 87%, ÖTÜKEN FK 13%.
Kastamonu FK - ÖTÜKEN FK 0:23