Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SOYTÜRK KEREM FK
ecma Tactiek 442
58% Balbezit 42%
29% Spel op eigen helft 71%
22 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
49.7 gemiddelde waardering 38.3
solide Schieten zwak
solide Passen matig
redelijk Verdedigen goed


10e minuut.
Neguţescu is nu in balbezit. Neguţescu speelt de bal door. Ott bereikt de bal nog maar net als eerste. Bohatec bereikt de bal nog maar net als eerste. Bohatec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SOYTÜRK - KEREM FK 1:0

18e minuut.
Choszczewski geeft de bal voor. Bahamonte geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ott de bal. Szlachcikowski rent richting de bal. Szlachcikowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Zdrzałek geeft een hoge lob. Stanisz rent richting de bal. Ott met een sublieme pass. Stanisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanisz schiet op doel. Xylas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Bohatec de bal. Bohatec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SOYTÜRK - KEREM FK 2:0

23e minuut.
Neguţescu kopt de bal weg. Stanisz rent richting de bal. Daar is Stanisz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stanisz haalt uit met een fantastische trap. Xylas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Bahamonte met een snelle inworp. Bohatec is nu in balbezit. Bohatec geeft een lange en hoge pass. Stanisz maakt een snoekduik en kopt de bal. Xylas maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

28e minuut.
Figueroa geeft een lange en hoge pass. Neguţescu rent richting de bal. Neguţescu passt de bal met de wreef. Stanisz is nu in balbezit. Stanisz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SOYTÜRK 37%, KEREM FK 63%.
SOYTÜRK - KEREM FK 2:0

49e minuut.
Xylas trapt de bal weg. Choszczewski kan de bal niet met de borst controleren. Bohatec bereikt de bal nog maar net als eerste. Bohatec draait met de bal, schiet en ... Xylas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SOYTÜRK - KEREM FK 3:0

50e minuut.
Akdağ is nu in balbezit. Stanisz rent richting de bal. Szlachcikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanisz is nu in balbezit. Stanisz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Bohatec heeft problemen om de bal te vangen. Bohatec geeft een lange en hoge pass. Stanisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanisz draait met de bal, schiet en ... Xylas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SOYTÜRK - KEREM FK 4:0

69e minuut.
Szlachcikowski is nu in balbezit. Szlachcikowski passt de bal met de wreef. Neguţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Neguţescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Doeltrap. Memmo komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Örge passt de bal zonder na te denken. Elmering is nu in balbezit. Elmering geeft een lange en hoge pass. Memmo rent richting de bal. Memmo draait met de bal, schiet en ... Xylas bokst de bal weg.

78e minuut.
Akdağ heeft problemen om de bal te vangen. Zdrzałek is nu in balbezit. Zdrzałek speelt de bal door. Godlewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Godlewski schiet op doel. Xylas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Memmo bereikt de bal nog maar net als eerste. Memmo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SOYTÜRK - KEREM FK 5:0

80e minuut.
Ott is nu in balbezit. Szlachcikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Stanisz is nu in balbezit. Stanisz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SOYTÜRK - KEREM FK 6:0

86e minuut.
Szlachcikowski rent richting de bal. Szlachcikowski probeert naar een medespeler te passen. Stanisz is nu in balbezit. Stanisz draait met de bal, schiet en ... Xylas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SOYTÜRK - KEREM FK 7:0

88e minuut.
Xylas met een sublieme pass. Bahamonte kopt de bal weg. Memmo is nu in balbezit. Memmo schiet op doel. Xylas probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SOYTÜRK 22%, KEREM FK 78%.
SOYTÜRK - KEREM FK 7:0