Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kocaelispor Kastamonu FK
yeni Tactiek hazırlık
51% Balbezit 49%
15% Spel op eigen helft 85%
41 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.3 gemiddelde waardering 25.7
adequate Schieten weak
average Passen weak
weak Verdedigen poor


1e minuut.
Marko speelt de bal door. Chodynicki is nu in balbezit. Marko bereikt de bal nog maar net als eerste. Marko schiet op doel. Kulolmaz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kocaelispor - Kastamonu FK 1:0

3e minuut.
Vízdár rent richting de bal. Vízdár geeft een lange en hoge pass. Vassallo probeert naar een medespeler te passen. Marko heeft problemen om de bal te vangen. Marko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kocaelispor - Kastamonu FK 2:0

8e minuut.
Kulolmaz geeft de bal voor. Vassallo kopt de bal weg. Marko bereikt de bal nog maar net als eerste. Marko haalt uit met een fantastische trap. Kulolmaz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kocaelispor - Kastamonu FK 3:0

9e minuut.
Edmeades zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vassallo probeert naar een medespeler te passen. Marko met een sublieme pass. Chodynicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Chodynicki schiet op doel. Kulolmaz bokst de bal weg. Marko rent richting de bal. Marko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kocaelispor - Kastamonu FK 4:0

11e minuut.
Inworp. Edmeades zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marko met een sublieme pass. Chodynicki is nu in balbezit. Chodynicki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kocaelispor - Kastamonu FK 5:0

18e minuut.
Quý passt de bal in één keer door. Vargas Pellota probeert naar een medespeler te passen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Edmeades zal de hoekschop nemen. Chodynicki maakt een snoekduik en kopt de bal. Kulolmaz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Daar is Terzioğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wadoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Wadoń met een sublieme pass. Marko bereikt de bal nog maar net als eerste. Marko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kocaelispor - Kastamonu FK 6:0

21e minuut.
Quý met een sublieme pass. Özel heeft problemen om de bal te vangen. Marko bereikt de bal nog maar net als eerste. Marko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kocaelispor - Kastamonu FK 7:0

23e minuut.
Klungelig pakt Sumbas de bal. Edmeades bereikt de bal nog maar net als eerste. Edmeades met een sublieme pass. Chodynicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Chodynicki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Chodynicki rent richting de bal. Chodynicki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kocaelispor - Kastamonu FK 8:0

27e minuut.
Marko rent richting de bal. Edmeades bereikt de bal nog maar net als eerste. Marko speelt de bal door. Chodynicki is nu in balbezit. Chodynicki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Kulolmaz probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Mamaia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vassallo is nu in balbezit. Vassallo met een sublieme pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Marko rent richting de bal. Marko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kocaelispor - Kastamonu FK 9:0

33e minuut.
Edmeades kopt de bal weg. Vassallo met een sublieme pass. Chodynicki heeft problemen om de bal te vangen. Chodynicki schiet op doel. Kulolmaz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kocaelispor - Kastamonu FK 10:0

39e minuut.
Quý geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Edmeades de bal. Edmeades probeert naar een medespeler te passen. Marko is nu in balbezit. Marko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kocaelispor - Kastamonu FK 11:0

41e minuut.
Vassallo rent richting de bal. Vassallo met een sublieme pass. Chodynicki rent richting de bal. Marko bereikt de bal nog maar net als eerste. Marko schiet op doel. Kulolmaz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kocaelispor - Kastamonu FK 12:0

44e minuut.
Vassallo onderschept slim de pass. Vassallo probeert naar een medespeler te passen. Marko rent richting de bal. Marko haalt uit met een fantastische trap. Kulolmaz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kocaelispor 13%, Kastamonu FK 87%.
FC Kocaelispor - Kastamonu FK 12:0

49e minuut.
Terzioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Terzioğlu geeft een lange en hoge pass. Vassallo met een sublieme pass. Chodynicki rent richting de bal. Chodynicki schiet op doel. Kulolmaz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Marko rent richting de bal. Marko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kocaelispor - Kastamonu FK 13:0

52e minuut.
Karcılı passt de bal zonder na te denken. Marko rent richting de bal. Chodynicki rent richting de bal. Chodynicki schiet op doel. Kulolmaz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Marko bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kocaelispor - Kastamonu FK 14:0

54e minuut.
Vassallo rent richting de bal. Vassallo passt de bal met de wreef. Marko rent richting de bal. Marko haalt uit met een fantastische trap. Kulolmaz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kocaelispor - Kastamonu FK 15:0

57e minuut.
Edmeades rent richting de bal. Edmeades met een sublieme pass. Klungelig pakt Chodynicki de bal. Marko is nu in balbezit. Marko haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Marko bereikt de bal nog maar net als eerste. Marko schiet op doel. Kulolmaz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kocaelispor - Kastamonu FK 16:0

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mamaia met een snelle inworp. Vassallo probeert naar een medespeler te passen. Marko bereikt de bal nog maar net als eerste. Marko draait met de bal, schiet en ... Kulolmaz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Marko rent richting de bal. Marko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kocaelispor - Kastamonu FK 17:0

60e minuut.
Quý probeert naar een medespeler te passen. Özel heeft problemen om de bal te vangen. Marko verovert de bal door een tackle van achteren. Marko draait met de bal, schiet en ... Kulolmaz bokst de bal weg. Chodynicki rent richting de bal. Chodynicki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kocaelispor - Kastamonu FK 18:0

65e minuut.
Vassallo is nu in balbezit. Vassallo passt de bal zonder na te denken. Marko is nu in balbezit. Marko draait met de bal, schiet en ... Kulolmaz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

67e minuut.
Tezalmaz speelt de bal door. Vassallo is nu in balbezit. Vassallo met een sublieme pass. Daar is Marko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marko schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Edmeades met de inworp. Vassallo rent richting de bal. Vassallo probeert naar een medespeler te passen. Chodynicki is nu in balbezit. Chodynicki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kocaelispor - Kastamonu FK 19:0

74e minuut.
Edmeades met een snelle inworp. Vassallo rent richting de bal. Vassallo speelt de bal door. Klungelig pakt Mamaia de bal. Mamaia haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Chodynicki rent richting de bal. Chodynicki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kocaelispor - Kastamonu FK 20:0

77e minuut.
Edmeades probeert naar een medespeler te passen. Vassallo speelt de bal door. Marko is nu in balbezit. Marko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kocaelispor - Kastamonu FK 21:0

79e minuut.
Vargas Pellota met een sublieme pass. Sumbas bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Edmeades met een snelle inworp. Vassallo met een sublieme pass. De bal raakt de paal. Chodynicki rent richting de bal. Chodynicki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kocaelispor - Kastamonu FK 22:0

85e minuut.
Wadoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Edmeades speelt de bal door. Marko rent richting de bal. Marko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kocaelispor - Kastamonu FK 23:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kocaelispor 17%, Kastamonu FK 83%.
FC Kocaelispor - Kastamonu FK 23:0