Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BUĞRA-JOBBIK SOYTÜRK
KUZU KUZU Tactiek ecma
47% Balbezit 53%
70% Spel op eigen helft 30%
2 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
50.6 gemiddelde waardering 51
solide Schieten goed
redelijk Passen solide
zeer goed Verdedigen solide


7e minuut.
Kiermasz geeft de bal voor. Fidor heeft problemen om de bal te vangen. Trullols is nu in balbezit. Trullols draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Mərdanov is nu in balbezit. Mərdanov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BUĞRA-JOBBIK - SOYTÜRK 1:0

22e minuut.
Godlewski met een sublieme pass. Banu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szlachcikowski geeft een hoge lob. Neguţescu is nu in balbezit. Neguţescu geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Yalgı met de inworp. Bohatec is nu in balbezit. Bohatec geeft de bal voor. Stanisz springt en kopt de bal. Cook probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bohatec zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szlachcikowski probeert naar een medespeler te passen. Bohatec bereikt de bal nog maar net als eerste. Bohatec geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BUĞRA-JOBBIK 73%, SOYTÜRK 27%.
BUĞRA-JOBBIK - SOYTÜRK 1:0

46e minuut.
Marcel komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Neguţescu passt de bal in één keer door. Szlachcikowski is nu in balbezit. Szlachcikowski passt de bal zonder na te denken. Stanisz rent richting de bal. Stanisz draait met de bal, schiet en ... Chapecó bokst de bal weg.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Memmo komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Kiermasz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Yalgı is nu in balbezit. Yalgı geeft de bal voor. Stanisz is nu in balbezit. Stanisz schiet op doel. Chapecó probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Cook bereikt de bal nog maar net als eerste. Szlachcikowski onderschept slim de pass. Szlachcikowski passt de bal met de wreef. Stanisz rent richting de bal. Stanisz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Zdrzałek geeft een hoge lob. Mərdanov probeert de bal aan de voet te houden. Szlachcikowski speelt de bal door. Memmo bereikt de bal nog maar net als eerste. Memmo geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Stanisz rent richting de bal. Stanisz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BUĞRA-JOBBIK - SOYTÜRK 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BUĞRA-JOBBIK 67%, SOYTÜRK 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BUĞRA-JOBBIK - SOYTÜRK 1:1