Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kastamonu FK KEREM FK
hazırlık Tactiek 442
43% Balbezit 57%
88% Spel op eigen helft 12%
1 Doelpogingen 35
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.4 gemiddelde waardering 29.2
slecht Schieten matig
zwak Passen matig
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Quý passt de bal in één keer door. Yörük rent richting de bal. Yörük met een sublieme pass. Hayyam bereikt de bal nog maar net als eerste. Hayyam haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - KEREM FK 0:1

5e minuut.
Özel is nu in balbezit. Özel met een sublieme pass. Yağlısakal bereikt de bal nog maar net als eerste. Yörük is nu in balbezit. Yörük haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Aşkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Aşkan met een sublieme pass. Yörük bereikt de bal nog maar net als eerste. Yörük schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Yağlısakal passt de bal in één keer door. Yörük bereikt de bal nog maar net als eerste. Quý bereikt de bal nog maar net als eerste. Aşkan verovert de bal door een tackle van achteren. Aşkan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Yağlısakal speelt de bal door. Vargas Pellota onderschept slim de pass. Aşkan heeft problemen om de bal te vangen. Aşkan speelt de bal door. Yörük bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - KEREM FK 0:2

15e minuut.
Kulolmaz geeft de bal voor. İkizler probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Quý speelt de bal door. Hayyam rent richting de bal. Hayyam draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Alkış zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aşkan rent richting de bal. Aşkan probeert naar een medespeler te passen. Yörük is nu in balbezit. Yörük haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - KEREM FK 0:3

18e minuut.
Özertan speelt de bal door. Pangraţiu is nu in balbezit. Pangraţiu probeert naar een medespeler te passen. Hayyam bereikt de bal nog maar net als eerste. Hayyam draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
İkizler probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Yağlısakal rent richting de bal. Yağlısakal passt de bal zonder na te denken. Yörük bereikt de bal nog maar net als eerste. Yörük haalt uit met een fantastische trap. Kulolmaz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vargas Pellota speelt de bal door. Ilgaz is nu in balbezit. Ilgaz geeft de bal voor. Hayyam krijgt zijn hoofd ertegen. Kulolmaz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Alkış zal de hoekschop nemen. Kulolmaz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Figueroa met een sublieme pass. Quý bereikt de bal nog maar net als eerste. Yağlısakal verovert de bal door een tackle van achteren. Yağlısakal schiet op doel. Kulolmaz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - KEREM FK 0:4

28e minuut.
Quý passt de bal zonder na te denken. Hayyam probeert de bal met de borst te controleren. Aşkan probeert naar een medespeler te passen. Hayyam bereikt de bal nog maar net als eerste. Hayyam draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Aşkan is nu in balbezit. Aşkan passt de bal in één keer door. Hayyam rent richting de bal. Hayyam draait met de bal, schiet en ... Kulolmaz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - KEREM FK 0:5

35e minuut.
Alkış met een snelle inworp. Aşkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Aşkan passt de bal zonder na te denken. Yörük bereikt de bal nog maar net als eerste. Yörük draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - KEREM FK 0:6

38e minuut.
Özel is nu in balbezit. Özel passt de bal met de wreef. Yörük rent richting de bal. Yörük haalt uit met een fantastische trap. Kulolmaz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - KEREM FK 0:7

40e minuut.
Yörük rent richting de bal. Yörük probeert naar een medespeler te passen. Hayyam rent richting de bal. Hayyam haalt uit met een fantastische trap. Kulolmaz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - KEREM FK 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kastamonu FK 84%, KEREM FK 16%.
Kastamonu FK - KEREM FK 0:8

48e minuut.
Alkış rent richting de bal. Alkış met een sublieme pass. Hayyam bereikt de bal nog maar net als eerste. Hayyam haalt uit met een fantastische trap. Kulolmaz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alkış zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hayyam rent richting de bal. Hayyam draait met de bal, schiet en ... Kulolmaz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - KEREM FK 0:9

52e minuut.
Quý met een sublieme pass. Yağlısakal bereikt de bal nog maar net als eerste. Yağlısakal passt de bal zonder na te denken. Hayyam bereikt de bal nog maar net als eerste. Hayyam haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Alkış met de inworp. Aşkan met een sublieme pass. Yörük bereikt de bal nog maar net als eerste. Yörük haalt uit met een fantastische trap. Kulolmaz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Ilgaz passt de bal met de wreef. Yağlısakal is nu in balbezit. Yağlısakal speelt de bal door. Hayyam rent richting de bal. Hayyam schiet op doel. Kulolmaz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Yörük is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - KEREM FK 0:10

62e minuut.
Alkış met een snelle inworp. Aşkan probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Yörük de bal. Yörük haalt uit met een fantastische trap. Kulolmaz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - KEREM FK 0:11

69e minuut.
Klungelig pakt Yağlısakal de bal. Yağlısakal speelt de bal door. Klungelig pakt Hayyam de bal. Hayyam draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Özel bereikt de bal nog maar net als eerste. Alkış verovert de bal door een tackle van achteren. Alkış probeert naar een medespeler te passen. Hayyam is nu in balbezit. Hayyam schiet op doel. Kulolmaz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Yörük bereikt de bal nog maar net als eerste. Yörük draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - KEREM FK 0:12

73e minuut.
Brianza is nu in balbezit. Brianza geeft een hoge lob. İkizler kopt de bal weg. Hayyam is nu in balbezit. Hayyam draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Yağlısakal met de inworp. Yörük rent richting de bal. Yörük speelt de bal door. Hayyam rent richting de bal. Hayyam haalt uit met een fantastische trap. Kulolmaz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Choszczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Choszczewski passt de bal in één keer door. Hayyam bereikt de bal nog maar net als eerste. Hayyam draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Aşkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Aşkan probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hayyam de bal. Hayyam haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - KEREM FK 0:13

79e minuut.
Daar is Vízdár, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brianza bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Alkış geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hayyam krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Doeltrap. Kulolmaz trapt de bal weg van het doel. Yağlısakal probeert naar een medespeler te passen. İkizler rent richting de bal. İkizler speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Pangraţiu met een sublieme pass. Özertan probeert naar een medespeler te passen. Hayyam is nu in balbezit. Hayyam schiet op doel. Kulolmaz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kastamonu FK 93%, KEREM FK 7%.
Kastamonu FK - KEREM FK 0:13